Iščem črno kitaro

Discussion in 'Prodam, kupim, najamem, podarim, dobim' started by NoMAD, May 7, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Čez kak mesec, natančneje 11 junija, bi si rad sposodil eno črno kitaro. Moj prijatelj bo inpersoniral Kreslina in bi prav prišla črna kitara. Itak ne bo igral nanjo, ker bodo v bistvu karaoke. Pel bo pa (ne boste verjeli) Črno kitaro. Gre seveda za rojstnodnevni štos in presenečenje...

Če kdo lahko pogreša svojo črno kitaro za čez omenjeni vikend, se priporočam. Hvala.

2. Atmo

Atmo New Member

Predpostavljam, da akustično...?

3. kitaromat

kitaromat New Member

Če je ne dobiš prej, me spomniš, da vidim če bo takrat moj sosed na naravoslovnem taboru ali ne (ima FENDER SQUIER SA-105 BK)? Upam, da jo bo želel posoditi (ima 10 let, kupil jo je sam in je zelo ponosen nanjo).

4. NoMAD

Akustično seveda, sej sem napisal da Vlado Kreslin. Mislim da kreslina še nikol nisem videl z električno :) ...
    Pa seveda nočem nobene fensy drage ali dragocene zadeve, čeprav je ne mislimo razbiti... Druščina bo stara v povprečju 50 let... Mislim da ne bo nobenih pijanskih izpadov.

5. kitaromat

kitaromat New Member

Nevem niti, če je 100 € vredna :D: no ti sporočim, ko pride danes od starih staršev, če pa še ne bo vedel mi pa pošlji zs, malo pred 11. 6., da ne pozabim.

6. NoMAD

Drago in dragoceno je lahko precej različno... 100€ zna bit celo bogastvo za koga...

7. kitaromat

kitaromat New Member

Tu imaš prav. No izvedel sem. Je na taboru od 7. 6. - 14. 6. tako, da bo kitaro vzel s seboj najbrž. Če je ne bo te obvestim.

8. NoMAD

Torej
    še vedno iščem črno kitaro... (za 11 junij)

Lahko je tud ful znucana.

9. kitaromat

kitaromat New Member

Sporočam ti, da jo bo sosed vzel na tabor tako da žal ne bo nič.

10. NoMAD

ok, hvala za trud...

Š e kdo?

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page