Zdravo, Sem pianist, producent in DJ, ki ustvarja že 5 let predvsem na avtorskih delih. Iščem vokalistka/ko, staro med 18 in 25 let, ki je pripravljena pisati lyrics-e v Angleščini. Žanr je: · Pop · Electro Swing · Psy Trance · House · itd. Se pravi vse kar se lahko predvaja v klubih, barih, rojstnodnevnih zabavah in tako dalje. Zgledoval bi se po Timmy Trumpet-u, Aviici-ju, Jamie Berry – tema ( natančneje pesem >>Lost In The Rhythm<<, Pickle, Mark Ronson, SOFI TUKKER (natančneje pesem >>Purple Hat<<) itd. Iščem nekoga, ki je pripravljen iti do konca in riskirati ves čas, ki mu ustane poleg službe ali šole. Imam dovolj opreme za nastop med 50 ter 70 ljudi v zaprtem prostoru. Prav tako imam dovolj opreme doma za ustvarjanje glasbene podlage ter vokala. Imam dobrih 10 skladb z vokalistko s katero sem že sodeloval ter nastopal. Živim v Mariboru. Lahko pridem tudi na gorenjsko saj imam tam prvotno pribivališče. Če si zainteresiran/na me kontaktiraj preko: Instagram: kristian_justin Mail: jaf.justin@gmail.com