Iščemo basista (Kamnik)

Discussion in 'Toaleta' started by Aries, Apr 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aries

Aries Member

Torej že nekaj časa nazaj sem pisal, da iščem člane za band. Zdaj se vračam z iskanjem basista, ki ga še vedno nimamo. Smo Hard rock band iz Kamnika (okolica Lj. pol ure od ljubljane -če znaš dosti hitro vozit tudi 20 min). Nismo še popolnoma uigrani. Zasedba je dva kitarista bobnar in pevec. Smernice niso še povsem določene. Vsi se še izpopolnjujemo v želji, da bi bili čim boljši in ustvarjali čim boljšo glasbo. V obdelavi je ena pesem, ki je izpod mojih rok, vendar potrebuje še dodelavo. Glede vzornikov je zelo različno, moji so bolj Whitesnake in Gnr, Motley crue, pevec ima raje foo fighters, nirvana, Motorhead. Gnr so v bistvu nek skupen navdih, vsak pa ima še malo svojega okusa. Imamo pa kar velike načrte az prihodnost, se pravi nastopi, plošča. V poletju bi bilo že možno nastopiti, tako da, BASIST oglasi se čim prej ;).

Lp Aries

Kmalu bom lahko dodal še kakšen video cover. trenutno se ubadamo s pesmijo Slither skupine Velvet Revolver.

2. Aries

Aries Member

Ah še eno podrobnost sem pozabil, ko sem pisal tole včeraj. Stari smo 16 in 17 let, torej letnik 95 in 94.
    Pogojev res ni veliko je pa zaželjena lastna oprema in nekaj znanja.

Pa opravičil bi se rad še adminom, ker sem res skracal in nepravilno spisal besedilo. =)

Lep pozdrav.

3. Aries

Aries Member

SMO DOBILI BASISTA TEMA SE LAHKO ZAPRE!!!

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page