Torej že nekaj časa nazaj sem pisal, da iščem člane za band. Zdaj se vračam z iskanjem basista, ki ga še vedno nimamo. Smo Hard rock band iz Kamnika (okolica Lj. pol ure od ljubljane -če znaš dosti hitro vozit tudi 20 min). Nismo še popolnoma uigrani. Zasedba je dva kitarista bobnar in pevec. Smernice niso še povsem določene. Vsi se še izpopolnjujemo v želji, da bi bili čim boljši in ustvarjali čim boljšo glasbo. V obdelavi je ena pesem, ki je izpod mojih rok, vendar potrebuje še dodelavo. Glede vzornikov je zelo različno, moji so bolj Whitesnake in Gnr, Motley crue, pevec ima raje foo fighters, nirvana, Motorhead. Gnr so v bistvu nek skupen navdih, vsak pa ima še malo svojega okusa. Imamo pa kar velike načrte az prihodnost, se pravi nastopi, plošča. V poletju bi bilo že možno nastopiti, tako da, BASIST oglasi se čim prej . Lp Aries Kmalu bom lahko dodal še kakšen video cover. trenutno se ubadamo s pesmijo Slither skupine Velvet Revolver.
Ah še eno podrobnost sem pozabil, ko sem pisal tole včeraj. Stari smo 16 in 17 let, torej letnik 95 in 94. Pogojev res ni veliko je pa zaželjena lastna oprema in nekaj znanja. Pa opravičil bi se rad še adminom, ker sem res skracal in nepravilno spisal besedilo. =) Lep pozdrav.