Imperij iščemo basista (LJ)

Discussion in 'Bend te išče / ti iščeš bend' started by julka`s place, Jun 26, 2017.

 1. julka`s place

  julka`s place Member

  Ker se je sodelovanje z dosedanjim basistom končalo, Imperijci iščemo entuziasta, delovnega norca kot smo mi , ki igra bas, da bi se nam pridružil. Vaje so povprečno 2x na teden (kdaj več, drugič manj). Z Dallas Records imamo podpisano pogodbo za še en album. Predvideno snemanje je spomladi, izid pa jeseni naslednje leto.

  Za več informacij si oglejte našo fb stran
  https://www.facebook.com/Imperij-1439154313010154/?fref=ts

  ali spletno stran
  http://imperij.si/

  Prvi album ter vsa ostala naša ustvarjanja pa lahko slišite na youtube kanalu
  https://www.youtube.com/channel/UCGrJyfgh0mTabNWnyYhhgQA

  Za več info pišite na imperij.band@gmail.com
   
 2. julka`s place

  julka`s place Member

  Tole je še vedno zeloo aktualno [​IMG]

  Vaje so v Šiški v Ljubljani, plac imamo svoj. Stari smo od 27 naprej, ampak to ne pomeni, da ne smeš biti mlajši.
  Iščemo basista, ki bi postal "polnopraven" član, ne iščemo session basistov, ki bi prišli samo na snemanja in špile. Nekaj špilov jeseni je že, zaslužka običajno ni ( če pa karkoli že pade v žep, porabimo za snemanje ali najem kombija za naslednji špil ).

  Aha, pa še to - do sedaj izdani singli, ki jih lahko slišite na yt, ne dajejo prave slike naše glasbene usmeritve. Ti so vsi nekako bolj pop kot zvenimo v celoti. Za boljšo predstavo morate poslušati celo plato. Že naš naslednji singel Odzven (zadnji iz prve plate), ki bo izšel jeseni, kaže malce drugačno sliko. Komadi, ki jih delamo za naslednji album pa gredo še bolj v rock, indie oz. alternativne vode. Seveda pa to ne pomeni, da se še vedno ne najde kakšen pop komad vmes. Taki pač smo - mešanica različnih okusov, različnih stilov in težko nas je popredalčkat [​IMG]

  Več info še vedno na imperij.band@gmail.com
   
 3. julka`s place

  julka`s place Member

  Še vedno aktualno.

  Februarja snemamo drugo ploščo, ki bo izšla jeseni. Za snemanje smo že zmenjeni s Cvetom Polakom. Novi basist bi tako imel čas, da se v miru nauči vse naše komade. Naslednje leto je potem v planu dobiti čim več špilov, kjer bomo predstavljali staro in novo ploščo.

  Vsi zainteresirani basisti pošljite mail na jcezarj@gmail.com ali imperij.band@gmail.com in pošljem kakšen demo novih komadov. Zgolj za okus, v kakšno smer bomo šli na drugem albumu.
   
 4. julka`s place

  julka`s place Member

  Basista sicer še vedno nimamo, so pa zato naše LUTKE tu  Drugi album je žanrsko precej v stilu Lutk, tako da če se kakšen basist vidi v tem, naj se javi na imperij.band@gmail.com ali jcezarj@gmail.com
   

Share This Page