Inštrukcije za bass Tko je...zdj kot kaže bom tut jst domov pršu nekje konc avgusta, in sm se odloču da bom daju inštrukcije za bass kitaro. Tako za začetnike kot tudi za tiste ki že nekaj znajo. Torej če ste zainteresirani mi javite pa se bomo zmenli. Cena za eno uro (60min) bi bila 5€. Garantiram pa vam, da boste nekaj odnesli iz ure. Imam veliko izbiro poučevalnik knjig in tablatur, tako da ne bo problema da se ne bi kaj našlo za vsak stil.
Spet v igri inštrukcije bass kitare. Znova se mi je odprlo nekaj ve? prostega ?asa, tako da ?e je še kdo zainteresiran naj se kar oglasi. ?e želite kakšna priporo?ila povejte in vam dam kontakte od mojih dosedanjih u?encev, da se z njimi pogovorite. TOREJ: INŠTRUKCIJE BASS KITARE V POSAVJU - BREŽICE = 1 URA (60min) - 5€ Možnost tudi da se jaz pripeljem k vam, ?e le ni predale?, v tem primeru se pla?ajo tudi potni stroški LP
Ej jaz bi ful rada prišla, samo živim v Novi Gorici, ki pa ni ravno tako zelo blizu. Samo 5 € se mi pa res ne zdi dosti, samo starši ni? ne vedo, pa še bass kitare nimam. Rada pa si bi kupila to www.interstatemusic.com/wcsstore/InterstateMusic/ims/ipf/GTS0146100306.jpg, ?e ima pa kdo tako, samo da je rabljena in da je pod 200€, jo pa z veseljem kupim, pa ?e so kakšne strani z akordi on bas kitare, ?e mi lahko prosim napiše. No, tako za zdaj.