Code: Povej mi kakšen je tvoj dan, katera pesem te zbudi, je kdo, ki ga objameš, je v tebi strah ko vstaneš, strah pred dnevi izgubljenimi. Se še bojiš vseh svojih sanj, boš spet odšla na drugo stran. V sebe, v sebe spet poglej, svet ima najlepše barve zate, bog na nebu ni pozabil nate. Nič več, nič ne bo kot prej, zdaj je čas da končno se spoznaš, zdaj je čas da tiho si priznaš, da si prelepa za poraz. Povej mi kje si ta večer, a kdo razume tvoj nemir, a vrjame vate, a bi padel zate, med vama vojna je in mir. Morda tudi on boji se sanj, in hoče da bi živela zanj. V sebe, v sebe spet poglej, svet ima najlepše barve zate, bog na nebu ni pozabil nate. Nič več, nič ne bo kot prej, zdaj je čas da končno se spoznaš, zdaj je čas da tiho si priznaš, da si prelepa za poraz.
Evo akordi Če kaj ni prav me popravite Code: C G Povej mi, kakšen je tvoj dan? D G Katera pesem te zbudi? Am Je kdo, ki ga objameš? G Je v tebi strah, ko vstaneš? C D Strah pred dnevi izgubljenimi. C D G Se še bojiš vseh svojih sanj, C G Em boš spet odšla na drugo stran? D G Em V sebe, v sebe spet poglej. Am Svet ima najlepse barve zate, D Bog na nebu ni pozabil nate. G Em A nič več, nič ne bo kot prej. Am Zdaj je čas da končno se spoznaš, F D zdaj je čas, da tiho si priznaš, G da si prelepa za poraz. C D G Povej mi, kje si ta večer? Am D G A kdo razume tvoj nemir? Am A verjame vate, G a bi padel zate? C D med vama vojna je in mir. C D G Morda tudi on boji se sanj C D G in hoče, da bi živela zanj. G Em V sebe, v sebe spet poglej. Am Svet ima najlepše barve zate, D Bog na nebu ni pozabil nate. G Em A nič več, nič ne bo kot prej. Am Zdaj je čas, da končno se spoznaš, F D zdaj je čas, da tiho si priznaš, G da si prelepa za poraz. Outro: G Am D G Em C D G
Akordi so zelo dobri niso,pa čisto točni, mislim da je bolj nekako takole: Code: Intro: G D Em C D 2x C D G Povej mi, kakšen je tvoj dan? Am D G Katera pesem te zbudi? Am Je kdo, ki ga objameš? G Je v tebi strah, ko vstaneš? C D Strah pred dnevi izgubljenimi. C D G Se še bojiš vseh svojih sanj, C D Em boš spet odšla na drugo stran? D G D Em V sebe, v sebe spet poglej. Am Svet ima najlepse barve zate, D Bog na nebu ni pozabil nate. G D Em A nič več, nič ne bo kot prej. Am Zdaj je čas da končno se spoznaš, F D zdaj je čas, da tiho si priznaš, G da si prelepa za poraz. C D G Povej mi, kje si ta večer? Am D G A kdo razume tvoj nemir? Am A verjame vate, G a bi padel zate? C D med vama vojna je in mir. C D G Morda tudi on boji se sanj C D Em in hoče, da bi živela zanj. D G D Em V sebe, v sebe spet poglej. Am Svet ima najlepše barve zate, D Bog na nebu ni pozabil nate. G D Em A nič več, nič ne bo kot prej. Am Zdaj je čas, da končno se spoznaš, F D zdaj je čas, da tiho si priznaš, G da si prelepa za poraz. Outro: G D Em C D 3x
No meni pa se dozdeva da je še malo bolj drugače; da je nekaj C-durov pravzaprav A-molov; da je D odveč in da je večina molov nagnjenih k sedmicam - takole nekako: Code: Intro: G Em Am7 D7 G Em Am7 D7 Am7 D7 G Povej mi, kakšen je tvoj dan Am7 D7 G Katera pesem te zbudi Am Je kdo, ki ga objameš? G Je v tebi strah, ko vstaneš? C D Strah pred dnevi izgubljenimi. C D G Se še bojiš vseh svojih sanj, C D Em D boš spet odšla na drugo stra ... aa ... an G Em V sebe, v sebe spet poglej. Am7 Svet ima najlepse barve zate, D7 Bog na nebu ni pozabil nate. G Em A nič več, nič ne bo kot prej. Am7 Zdaj je čas da končno se spoznaš, F D zdaj je čas, da tiho si priznaš, G da si prelepa za poraz.