Kabum (slovenska avtorska glasba - šanson, slovenska popevka, jazz)

Discussion in 'To je moj bend' started by zingy, Jan 16, 2018.

1. zingy

zingy Member

Skupaj tičimo in delamo avtorsko glasbo v stilu slovenske popevke, šansona, jazza in karkoli pade še v lonec (morda so še najbližje Hazardi ali kaj po letnici pred tem).

Četudi spremljam in snemam tudi na kitari (večinoma akustični) ter saksofonu, sem pri teh par posnetkih v živo igral izključno klaviature, so pa velikokrat v osnovi spisani na kitari. En posnetek v živo pa še pride... kaj kmalu. ;)

Na FB se nas najde tukaj: http://www.facebook.com/Kabumbend/

"Čarovnija" - sprva spisan na kitari, potem se je bilo pa najbolj zabavno ukvarjat z ragtime aranžmajem :p

"Rad te imam" - še šparam za harmoniko ali pa magari melodiko pa pihat.

"Nasmeh" :D

In še en studijski posnetek s pravkar narejenim spremljajočim videom za našo naslovno pesem - "Kabum"

chipipi and LiMuBai like this.
  2. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

Všečkam.

3. zingy

zingy Member

Hvala! In še danes čisto svež - "Beli žamet"

LiMuBai likes this.
  4. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

Paše!

Da izklopiš radio in malo spočiješ ušesa na "drugačni" glasbi.

5. zingy

zingy Member

Za Valentinovo smo Kabum predstavili novo pesem, "Valentin".

Kar se kitar tiče - akustiko sem snemal direkt DI iz Fishman Loudboxa, one take track (akustike ne znam "štukat") in je bila zabava pa pol posnet na šus; elektrika isto, prvi in edini posnet take, ker je priganjal čas, tako da sem moral zatret perfekcionizem v kali, posneta direktno na Yamaha THR na clean in čisto vse (reverb, EQ) dodano v post. Za ljubitelje opreme - podlaga ("sint") je Strat na poziciji 2 z zaprtim tonom skozi Strymon El Capistan in Flint.

LiMuBai likes this.
  6. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Zgleda, da se kar dobro znajdeš kjub pritiskom časa ;)
    Lepo!

7. aceofs

aceofs New Member

tole zgleda amazing

Last edited: Sep 17, 2023

Share This Page