Skupaj tičimo in delamo avtorsko glasbo v stilu slovenske popevke, šansona, jazza in karkoli pade še v lonec (morda so še najbližje Hazardi ali kaj po letnici pred tem). Četudi spremljam in snemam tudi na kitari (večinoma akustični) ter saksofonu, sem pri teh par posnetkih v živo igral izključno klaviature, so pa velikokrat v osnovi spisani na kitari. En posnetek v živo pa še pride... kaj kmalu. Na FB se nas najde tukaj: http://www.facebook.com/Kabumbend/ "Čarovnija" - sprva spisan na kitari, potem se je bilo pa najbolj zabavno ukvarjat z ragtime aranžmajem "Rad te imam" - še šparam za harmoniko ali pa magari melodiko pa pihat. "Nasmeh" In še en studijski posnetek s pravkar narejenim spremljajočim videom za našo naslovno pesem - "Kabum"
Za Valentinovo smo Kabum predstavili novo pesem, "Valentin". Kar se kitar tiče - akustiko sem snemal direkt DI iz Fishman Loudboxa, one take track (akustike ne znam "štukat") in je bila zabava pa pol posnet na šus; elektrika isto, prvi in edini posnet take, ker je priganjal čas, tako da sem moral zatret perfekcionizem v kali, posneta direktno na Yamaha THR na clean in čisto vse (reverb, EQ) dodano v post. Za ljubitelje opreme - podlaga ("sint") je Strat na poziciji 2 z zaprtim tonom skozi Strymon El Capistan in Flint.