Pozdravljeni Tokrat sem se znašel v vlogi u?itelja pa imam problem z zgoraj omenjeno skladbo. Za?etni del namre? igra s prsti, tablature pa nisem nikjer našel. Prilagam video in besedilo z akordi Evoga tole sem sam nekaj poskusil spacat, mam pa ob?utek, da sem kiksnil C Dm G C Am E|-------0-------0--------------1--1----------------3----------------0----------------0------------------------| B|-------1--------1------------3----3----------------0----------------1-------------1--1-----------------------| G|-------0-----0---0----------2------2-----------0----0-----------0----0-----------2----2---------------------| D|-------2------2---2-------0---------0---------0------0---------2------2---------2------2--------------------| A|-------3-------3---------x-------------------2----------------3----------------0------------------------------| E|-------3--------3-------x-------------------3----------------3----------------x-------------------------------| Hvala za pomo?
Ok. Narejeno. Bodi pozoren na to, da je uvod (in najbrž tudi cel komad naprej) igran na dve akustiki. Ena je na levem kanalu in druga na desnem. V za?etku se zdi, da je uporabljen efekt zakasnitve (delay), vendar ni. Dejstvo je, da kitari igrata razli?ne vzorce in zato si imel najbrž tudi probleme pri pisanju TABov. JAz sem naredil uvod v GP datoteki, kjer je poleg obeh kitar še bas, tako da boš imel idejo, kaj je potrebno igrat, ?e celo zadevo poskušaš igrat samo z eno kitaro. Bodi pozoren na okraske pri akordih in prehode na basu. Trenutna verzija je taka, kot jo KF igrajo v originalu. Iz te tablature oziroma GP datoteke se da naredit priredbo za igranje na eni kitari. Seveda pa je zapletenost TABa odvisna od sposobnosti kitarista, ki bo to izvajal. V osnovi se bi dalo to vse zaigrat tudi na eno kitaro. An Angel uvod lpmondxxi
Super mondxxi. Hvala ti za tole. Bova s prijatlco skušala tole ?imbolj strenirat (KF so ji zelo vše?). (madonca, šele zdj vidim kolko sem kiksnil s svojo tablaturo ) Hvala