Lep pozdrav! Star sem 16 let. Igram kitaro že 8 let in končal sem nižjo glasbeno šolo klasične kitare. Igral sem že v nekaj bendih in imam veliko izkušenj z nastopi meddrugim sem igral tudi na rock otočcu ^_^. Prav tako imam izkušnje s studijom. V vseh bendih do sedaj sem bil solokitarist, zato ritemktara nepride v upoštev. : Iščem RESNEJŠ I band. pripravljen sem igrati vse od rocka do metala pomožnosti takšno zvrst ki lahko dandanes uspe. Resnost in ustvarjanje lastnih komadov sta mi na prvem mestu. ^_^ Pa še to imam vso potrebno znanje glede teorije za kitaro saj sem približno eno leto igral tudi jazz. Tehnično sem dobro potkovan glede igranja in sposoben igrati solote npr. od joe satrianija, EVH, Kirk Hammetta, tudi kakšnega od synyster gatesa itd. prosim ne me vabit v kakšne cover bande kr so na prvem mestu lastni komadi in ustvarjanje ter resnost. Aja pa še to nahajam se nekje med Mb in Ptujem. ^_^
AJA glede opreme mam kitaro in faršterker zelo visoke kvalitete in svoj pedall board sestavlen iz raznih efektov za kvaliteten zvok in igranje
pevec sem jaz....imam pa basista 100% in pa bobnarja ki se še malce obira ker še nima vse opreme...poleg tebe pa bi rabili še enega kitarista
aha sem ugotavil da si iz okolice Ljubljane to pa je problem jaz sem nekje med ptujem in Mariborom doma tako da pomoje nebo iz tega nič za nadaljne ponudbe pa se priporočam, kot sem že omenil ni toliko pomemben stil glasbe pomembna je resnost čeprav vseh žanrov tudi nisem pripravljen igrati
zelo rad bi igral kakšen hard rock,metal, heawy metal, power metal in podobno v tem sem najboljši : P