Kitarist išče band

Discussion in 'Toaleta' started by evh12, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. evh12

evh12 New Member

Lep pozdrav!
    Star sem 16 let.
    Igram kitaro že od sedmega leta in končal sem nižjo glasbeno šolo klasične kitare. Igral sem že v nekaj bendih in imam veliko izkušenj z nastopi. Prav tako imam izkušnje s snemanjem v studiju. V vseh bendih do sedaj sem bil solokitarist. Iščem RESNEJŠ I band. pripravljen sem igrati nekaj v stilu modernega metala ali hard rocka. (vzor so mi bandi kot so npr: Elvis jackson, Alter biridge, Fire wind, All that remains, 5 fdp...) Resnost in ustvarjanje lastnih komadov sta mi na prvem mestu.V prejšnjem bandu sem bil edini ki je pisal komade kar ni cool band mora v nastajanju lastnih komadov sodelovati. Pa še to imam vso potrebno znanje glede teorije za kitaro saj sem se približno eno leto učil tudi jazz. Tehnično sem dobro potkovan glede igranja in glasbenega znanja.

prosim ne me vabit v kakšne cover bande kr so na prvem mestu lastni komadi in ustvarjanje ter resnost. Za začetek že fino nekaj coverov potem pa lastni komadi. ^_^

Glede opreme imam več kitar vendar moja nuber one je gibsonka :cool: imam tudi faršterker bogner (ni bil preveč poceni sam se je splačalo) in svoj sestavljen pedal board.

Aja pa še to nahajam se nekje med Mb in Ptujem. B)

Za nadaljne informacije mi pošljite mail na: samozatrzalica.forum@gmail.com
    Ta mail imam samo za takšne kontakte da se dogovorimo kako in kaj in da sklenemo kašen pakt :p

upam da končno ajdem neki pravi band! :lol:
    rock on! :cool:

Last edited: Mar 20, 2012
  2. evh12

evh12 New Member

3. evh12

evh12 New Member

Odprt sem tudi za druge glasbene stile, saj sem do zdaj v lajvu že igral skoraj vse. :D

4. evh12

evh12 New Member

še vedno aktualno...

5. evh12

evh12 New Member

še vedno aktualno...

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page