Kitarist išče/ustanavlja band (MB)

Discussion in 'Bend te išče / ti iščeš bend' started by ener, Jun 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ener

ener New Member

Torej, kot že piše v naslovu sem kitarist iz Maribora. Med poletjem bi rad ustanovil oziroma se pridružil bandu, ki bi začel s polno paro, tako da bi lahko čim prej začeli koncertirati.
    Igral bi nekaj v stilu indie/alternative rock-a (Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Muse, Blur, Cribs, Smiths, Oasis, Killers, Biffy Clyro, Bloc Party, Wombats, etc. (samo da je indie :) )).

Š e nekaj podatkov o meni: star sem 19 let, kitaro igram cca. 4-5 let, imam tudi kar nekaj izkušenj z bandi in koncertiranjem, tudi z back vokali v skrajnem primeru bi tudi pel lead.

Iščem resen band pripravljen ustvarjati tudi avtorsko glasbo.
    Če bi se pa lotili ustanoviti band pa je v prvem planu iskanje vokalista, basista ter bobnarja. Po potrebi bi kasneje povabili še enega kitarista, če bi bilo to potrebno.

Kontakt: ZS ali email rene.petrovic@gmail.com

Lp

2. mleko

mleko New Member

Končno se je našel en, ki ima isti okus kot jaz, samo kaj ko si iz MB! :( ....

3. ener

ener New Member

Od kod pa si? :) Zagotovo se da kaki kompromis najt! :) Saj Slovenija je relativno mala, odkar mam izpit pa sploh :p

4. mleko

mleko New Member

Jaz sem iz Kranja :)

5. ener

ener New Member

Kaj pa igraš drugače? :p Res je, da je Kranj precej daleč, ampak vedno ko je želja je tut pot! :p

6. re66y

re66y New Member

Zdravo :D

jaz sem iz slovenske bistrice oz. okolice in igram podoben stil (breaking benjamin, pearl jam, smashing pumpkins, nirvana, uglavnem alternative rock pa grunge, tudi funk mi kar gre.. =D igral bi tudi neki punk, kot so recimo gallows.. uglavnem modern rock )
    Kitaro že igram skoraj 3 leta in mislim da kar obvladam :)

7. ener

ener New Member

re66y: kaj slučajno poješ? :) ker v prvi vrsti iščem vokalista, bobnarja in basista :p če vokalist še igra kaj zraven potem super! :)

8. re66y

re66y New Member

moje petje je sicer bol bogo, recimo tak ko tvoje ko si napisal v opisu :)
    ja kaj že imaš kakšnega basista, bobnarja oz. drugega člana? :)

9. ener

ener New Member

Nekako nekaj odzivov imam, bomo pa videli kako bo ko se prvič dobimo :)

10. Če boš rabil drugega kitarista se priporočam, drugače pa mislim da tudi pojem ne slabo. Drugače sem doma pet minut od maribora, bobnarja pa mislim da tudi poznam primernega za to glasbo. Aja, star sem 15, upam da to ni opvira. Enjoy

11. red

red New Member

O, fajn glasbeni okus. Če boste rabli vokalistko, se javite :)

12. ener

ener New Member

Od kod pa si drugače? :D

13. red

red New Member

miklavž, torej z avtom 5min do mbja :)

14. ener

ener New Member

Ta tema se lahko zaklene :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page