Prosim za akorde sledeče pesmi Hvala link http://www.youtube.com/watch?v=SnnISzoNySI&feature=youtube_gdata_player Happy day Happy day Brez oblakov danes moje je nebo Zunaj hlad je Vseeno je toplo .Ker za vedno mi ukradla je srce in ne morem več sam živeti sam brez nje Spomnim se tistih dni Julijskih noči ko sem prvič jo poljubil. Hitro čas zdaj beži a v srcu še gori tisti plamen starih dni ref: Happy day to je moj srečen dan ona me še vedno ljubi. oo Happy day vse je kar imam z njo je srečen vsak moj dan Preživela vse viharje sva sveta končno zdaj po mirnem morju plujeva. Z mano vstraja pravi da ne bo odšla, da v miru skupaj se postarava Spomnim se tistih dni Julijskih noči ko sem prvič jo poljubil . Hitro čas zdaj beži a v srcu še gori tisti plamen starih dni Ref Ref Instrumental Refren višje
[TAB] Hm Em A D Happy day ... Hm Em A Hm Hm Em A D Hm Em A Hm Hm Em ... Brez oblakov danes moje je nebo A D F# ... zunaj hlad je a vseeno je toplo Hm Em ... Ker za vedno mi ukradla je srce A D F# ... in ne morem več sam živeti sam brez nje Hm Spomnim se tistih dni G julijskih noči Em A F# ... ko sem prvič jo poljubil. Hm Hitro čas zdaj beži G a v srcu še gori Em A ... tisti plamen starih dni Hm A D Happy day ........... to je moj srečen dan Hm Em A ..... ona me še vedno ljuuuuu .......bi Hm A D ooo - Happy day ............ vse je kar imam Hm F# Hm G ........... z njo je srečen vsak moj dan ...[/TAB]