LFRNMM

Discussion in 'To je moj bend' started by kitaromat, Feb 8, 2011.

1. kitaromat

kitaromat New Member

Jah, saj vem čudno ime, ne? No to je v bistvu kratica za Legendary F***ing Rock N' Metal Maniak. Ukvarjam se z MIDI - jem in električno kitaro, tako da, takoj ko mi uspe zdruĹžiti oba posnetka uploadam. Star sem 15 let in to naj bi bilo to...
    Aja pa ĹĄe slika:

EDIT: Se Ĺže odpravljam snemat in urejat sound-e, da bo posnetek cim prej :D.

Last edited: Feb 8, 2011
  2. kitaromat

kitaromat New Member

Keyboard + Guitar Pro + neki tabsi... (se ĹĄe učim uporabljati kombinacijo teh treh stvari):
    http://www.box.net/shared/sxapex6jkd

ĹĄe razloĹžim:
    na netu sem si poiskal akorde kateri so vključeni v pesem, ki sem jih nato igral. Melodijo za kitaro sem po logični matematiki pretvoril v note za klavir, nato vse skupaj zaigral in posnel na klaviaturo, od tam poslal v računalnik do Guitar Pro-ja, tam pa ĹĄe tolikokrat kloniral stezo, da je bila jakost na nekem nivoju, nato pa vse skupaj exportal v MID. se opravičujem, ker ni v WAV oz. MP3, samo nimam časa trenutno.

Last edited: Feb 21, 2011
  3. kitaromat

kitaromat New Member

Nevem, če tole spada sem ampak vseeno. Tole sem začel pisat konec januarja. Posnetek pride takoj, ko dobim vso opremo za snemanje. Torej...
    to je le prvi del skladbe

Tule bi pa res prosil komentarje :D, kaj naj popravim.

4. wow ti pa imaĹĄ nekej pojma o muziki :D sej vem da je offtopic ampak useen :D

5. kitaromat

kitaromat New Member

hvala! drugace pa ima marsikdo na tem forumu veliko več pojma o glasbi kot jaz.

Share This Page