Jah, saj vem čudno ime, ne? No to je v bistvu kratica za Legendary F***ing Rock N' Metal Maniak. Ukvarjam se z MIDI - jem in električno kitaro, tako da, takoj ko mi uspe zdruĹžiti oba posnetka uploadam. Star sem 15 let in to naj bi bilo to... Aja pa ĹĄe slika: EDIT: Se Ĺže odpravljam snemat in urejat sound-e, da bo posnetek cim prej .
Keyboard + Guitar Pro + neki tabsi... (se ĹĄe učim uporabljati kombinacijo teh treh stvari): http://www.box.net/shared/sxapex6jkd ĹĄe razloĹžim: na netu sem si poiskal akorde kateri so vključeni v pesem, ki sem jih nato igral. Melodijo za kitaro sem po logični matematiki pretvoril v note za klavir, nato vse skupaj zaigral in posnel na klaviaturo, od tam poslal v računalnik do Guitar Pro-ja, tam pa ĹĄe tolikokrat kloniral stezo, da je bila jakost na nekem nivoju, nato pa vse skupaj exportal v MID. se opravičujem, ker ni v WAV oz. MP3, samo nimam časa trenutno.
Nevem, če tole spada sem ampak vseeno. Tole sem začel pisat konec januarja. Posnetek pride takoj, ko dobim vso opremo za snemanje. Torej... to je le prvi del skladbe Tule bi pa res prosil komentarje , kaj naj popravim.