Res nam manjka precej Magnificovih uspešnic... Recimo tale: 24 000 bacci, za katero ni na netu najt niti besedila.. če ga kdo spiše, dodam še akorde... Lahko pa še kako drugo besedilo, ki ga recimo ni dobiti na LYrku recimo...
to je nekako takole... njegov zadnji "a" v vsakem verzu je fenomenalen Nocoj se v disko mudi-a, tam boš upam tudi ti-a, tako mi z ust lepo diši-a, danes padeš zihr en, dva, tri-a. Popeljem te v tiho noč-a, da ti pokažem mojo moč-a, da ti pokažem kaj znam-a, da se s tabo malo poigram-a. si bambina (?!?) 24000 baci, baci, baci, ba-ba baci, baci, baci, ba-ba 2x Plesala bova nori, vroči ples, kadilo se bo, da to nau res, peljal te bom v sexy kino, naučil te bom: mrš na ?!?! Iz roke mi boš jedla bejbi, tako je življenje bejbi, mejbi z menoj ne boš dobila AIDS-a, manifikova srajca, manifiko ma jajca. si bambina (?!?) 24000 baci, baci, baci, ba-ba 4x Na moj k, k, skači, skači, skači, ska.. skači, skači, skači, ska.. 2x 24000 baci, baci, baci, ba-ba baci, baci, baci, ba-ba 2x Na moj k, k, skači, skači, skači, ska.. skači, skači, skači, ska.. 2x
tale srajca pa mene mal rajca :lol: drgač pa hvala za trud, bom dokončal tole ... itak je večino komada sam A in Em pa mičkn v Hm ... pol pa spet A, Em ... skor do nezavesti .... BTW original (inspiracija) je tukaj >>> KLIK ================================ DODANO V DOLPOTEG:>>> 24 000 poljubov