lp prosil bi za akorde Majda Arh - Poletno dekle Majda Arh - Poletno dekle Izvajalec besedila pesmi je Majda Arh. [TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Tvoje besede sprašujejo kdaj me spet videl boš. A v srcu mojem je drugi je drugi stan, oprosti ne bo me nazaj. V misli vračaš prijetne dni, ti veš pomnim še. Toda vsaka noč pokvari dan, ne kliči, ne piši mi več. Ne išči me več ne piši mi pisem, da ljubiš me še. Pozabi poti kjer ljubila sva se, nikdar ne vrnem se. Ne išči me več, bila sem le tvoje poletno dekle, v dolgih nočeh ko ljubila sva se, priznaj minilo je. V misli mi vračaš prijetne dni, ti veš da pomnim še. Toda vsaka noč pokvari dan, ne kliči ne piši mi več. Ne išči me več ne piši mi pisem, da ljubiš me še. Pozabi poti kjer ljubila sva se, nikdar ne vrnem se. Ne išči me več, bila sem le tvoje poletno dekle, v dolgih nočeh ko ljubila sva se, priznaj minilo je. Ne išči me več ne piši mi pisem, da ljubiš me še. Pozabi poti kjer ljubila sva se, nikdar ne vrnem se. Ne išči me več, bila sem le tvoje poletno dekle, v dolgih nočeh ko ljubila sva se, priznaj minilo je. https://www.youtube.com/watch?v=wAaTiWd027M hvala lev