pozdravljen mene pa zanimajo akordi za pesem Nov dan, katero pa poje Matjaž jelen. Tukaj še še besedilo in Povezeva čutim, da bom padel do dna. ne vem, zakaj. in nisem kriv, da brisal bom tla. prav tu in zdaj. vse mi je brez veze, a vem, ne smem zaspat! mrtev sem od jeze, a vem, nikol" se ne smem predat"! nov dan, rabim nov dan, in moram ga risat" sam nov dan, rabim nov dan, in dost" mi je tujih sanj! dobro vem, da dolga bo pot, do mojih zvezd. nuisem hlapec, nisem gospot, a srce je pest. sanje so v zraku, a vem, ne smem zaspat". vidim jih v marku, a vem nikol" se ne smem predat"! sanje so v zraku, a vem, ne smem zaspat". vidim jih v marku, a vem nikol" se ne smem predat"! sanje so v zraku, a vem, ne smem zaspat". vidim jih v marku, a vem nikol" se ne smem predat"! [YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=NcmEdlIUn9c&feature=kp[/YOUTUBE]
[TAB] D#m H C# čutim, da bom padel do dna. ne vem, zakaj. D#m H C# in nisem kriv, da brisal bom tla. prav tu in zdaj. F# E H C# vse mi je brez veze, a vem, ne smem ....... zaspat F# E H C# mrtev sem od jeze, a vem, nikol se ne smem predat D#m G#m H C# nov dan, rabim nov dan, in moram ga risat sam D#m G#m H C# nov dan, rabim nov dan, in dost mi je tujih sanj![/TAB] Mirno lahko igraš tud same petke (power akorde)