Živjo, lepo bi prosila, če bi lahka kdo napisal akorde tega komada Bi bla ful hvaležna!! Hvala MI2 - Š tajersko nebo Utrujen od krvavega stoletja, slep od žarometov, gluh od zvonjenja, premražen od zastav, preplašen od grmenja, prazen od idej in hripav od dretja. Za sabo puščam črno noč, a dež je zdaj na moji strani, kot roka prednikov me brani, odžeja in povrne moč. Š tajersko nebo umiva zora, življenja kot ga s sabo nosi reka, velike zgodbe malega človeka. Sončni vzhod, nič več nič manj, še eno jutro izmed mnogih, vseh bogatih in ubogih, dovolj je le verjeti vanj. Š tajersko nebo umiva zora, življenja kot ga s sabo nosi reka, velike zgodbe malega človeka. Topla postelja, na njej ljubezen, kodrasti nasmeh in vonj po mleku, trenutek sreče v prostem teku. Topla postelja, na njej ljubezen, kodrasti nasmeh in vonj po mleku, trenutek sreče v prostem teku. Š tajersko nebo umiva zora, življenja kot ga s sabo nosi reka, velike zgodbe malega človeka. http://www.youtube.com/watch?v=mvTDS3mhtck edit NoMAD: ----------------------------------- Š tajersko nebo v dolpotegu