Wirg je prispeval eno besedilo z akordi, pa oba skupaj nisva ziher če v refrenu zapoje slabih šal ali slanih šal. ali celo kaj tretjega. Code: D/Cis {x 4 0 2 3 2} Dmaj/Cis {x 4 0 3 3 3} D h D h D h D h Če takrat bi znal D h priti ti bliže, e fis če ne bi se bal G A G spustiti se niže. D h Če zmogel bi vse, D h A G par lepših beseeed, e morda bi uspele G A G razbiti tvoj led. h A G Kako predvidljivo, h A kako zanesljivo. G Ko bom le še lanski sneg e A slabih šal in rokavice, D G stisni se ob toplo peč e A s koščkom makove potice, G A spusti tale naš komad D D/Cis h in natoči zlat muškat, e A naj ti smeh obarva lice. D h D h D h Kar se ne zgodi D h kljub temu mine, e fis odpadejo šivi G A G zblede brazgotine. D h Narediš en korak D h A G od spanja v refreeen, e neskončno zlagan G A G neznosno iskren. h A G Tako predvidljivo, h A tako zanesljivo. G Ko bom le še lanski sneg e A slabih šal in rokavice, D G stisni se ob toplo peč e A s koščkom makove potice, G A spusti tale naš komad D D/Cis h in natoči zlat muškat, e A naj ti smeh obarva lice. solo D h D h e fis G A h A G h A G Ko bom le še lanski sneg e A slabih šal in rokavice, D G stisni se ob toplo peč e A s koščkom makove potice, G A spusti tale naš komad... G Ko bom le še lanski sneg e A slabih šal in rokavice, D G stisni se ob toplo peč e A s koščkom makove potice, G A spusti tale naš komad D D/Cis h in natoči zlat muškat, e A Dmaj/Cis naj ti smeh obarva lice.
Mogoče pa zapoje slabi šali, glede na to da govori o snegu in rokavicah. Pa v drugi kitici jaz slišim Če zmogel bi vsaj.
Ali pa je ravno v igri besed fora. Pa je res Če zmogel bi vsaj. Pa še nekaj sem našel; četrta kitica Namišljen korak
Aha! Sem dokaj močno prepričan v tole: Snami šal in rokavice Torej NoMaD, refren: Snami šal in rokavice 2. kitica: Če zmogel bi vsaj 4. kitica: Namišljen korak