Zdravo, prosil bi če bi si kakšna dobra vila vzela čas in bi spisala akorde za Sveto Margareto od Mi2 Mi2 - Sveta Margareta Izgubljena iluzija v čas zapisana skrivnost hormoni in telepatija trhel in nevaren most. Reka se duši pod ledom doma je mrzlo, tu še bolj kam zbežati pred pogledom, ko ljubezen ni dovolj... Tam kjer sveta Margareta skriva misli, šteje leta ura moje Margarete bije moje dni. Besede so meso postale, naj ne ločim, kar je zvezal Bog - "Milovat te budu stale dekuju za krasny rok"! Bilo je včeraj in bo jutri Mi2 sva ostala vmes vsak na svojem bregu sreče z ustavljenim korakom čez. http://www.youtube.com/watch?v=odi7EA6VzVQ Hvala
Roko bi dal v ogenj da smo tole že imeli v dolpotegu. Sem pregledal ves svoj arhiv in nisem našel nič. Š e vedno obstaja možnost da ima še kak naš član spravljeno... Naj se javi! a tudi če ne, k sreči tole ni zelo trd oreh: v kitici se izmenjujeta C in Am (možno da za časa C prehaja tudi na C9 ali kak drug malo višjeoktanski akord) refren pa je: F C, F Am, F Dm, F G
Zdej se spomnim kako smo se prepucavali za besedilo - tiste ruske besede, ki so se na koncu izkazale za češke ... »Milovat te budu stale Dekuju za krasny rok« (al so celo polske? )
Akordiranemu besedilu za Sveto Margareto v našem Dolpotegu, sem dodal tablaturo Sveta Margareta (tab)