Zdravo! =) Rabil bi pomoč pri pesmi od mi2 in sicer pri solu, ki se začne pri 3:55! Bi znal kdo napisat tablature? http://www.youtube.com/watch?v=PyJ9hRkgCx4 Hvala za pomoč in lep pozdrav!
Pozdravljen Takole napol na pamet s pomočjo spletne kitare gre takole. Preverim oz. bolj točno pa takoj ko pridem do kitare. Code: E -------------------------------------------- H -------------------------------------------- G -------------------------------------------- D ---2/7--6----------------2--2--2-2-2--2--2-- A -----------4/9--0--2--0--0--0--0-0-0--0--0-- E -------------------------------------------- E ------------------------------------ H ------------------------------------ G ------------------------------------ D ---7--6----------------2------------ A ---------4/9--0--2--0--2------------ E -----------------------0------------ (že urejeno...)
Smo pregledali in posodobili vse transkripcije za pesem Zbudi me za prvi maj Zbudi me za prvi maj Zbudi me za prvi maj (tab) v1 Zbudi me za prvi maj (tab) v2 Zbudi me za prvi maj (gp) Zbudi me za prvi maj - brenkanje (gp)