Hvala, sem našel, vendar je zadeva čist mim. Sem skinu sam. Precej kunštno, ni kej, ampak dob'r k' hudič..
Zadeva sigurno ni "čist mim" ker sem šel mal prevert kaki akordi so tam... Se pa strinjam da niso 100% natančni akordi. Če si sam snel svoje akorde, potem te prosim, da jih prpopaš ali sem, ali pa v komentar v dolpotegu (če ne bo editor tam nagajal, ker je še v delu) . Če so boljši, oziroma bolj natančni bodo vsekakor upoštevani in vnešeni v arhiv. Na ta način bomo vsi profitiral. Hvala!
Akorde skopiraj v beležko (notepad) uporabi monospaced font (CourierNew) potem pa ga copy/paste v svoj odgovor. Pri tem uporabi tole ikonico za tab: ki jo najdeš če greš v "napreden način" editorja in odloži tvoje akorde med oba taga - takole nekako: PHP: [TAB]tukaj skopiraj akorde[/TAB] Ves ta cirkus je zaradi natančnega nadpisovanja akordov... V Wordu stvar ne špila, kakor hitro ni več na tvojem kompu - zaradi zmešnjave s fonti. EDIT: žedrugič sva ti z LiMuBajem odgovarjala istočasno... Prepričan sem da bo tudi njegova rešitev OK.
To je verzija od Severe? Malce se loči od originala tvoji poslani akordi iz word fajla - nadpisani po občutku Kot sem že omenil je word povsem neprimeren za pisanje akordov. Code: Mlade oči B Dm D#maj F B Najine mlade oči Dm vidijo svet, ki ga ni D#maj kjer zvezde na nebu ljubezni F B Bmaj žarijo le za mlade oči Gm Gm7 ko me pogledaš v oči D#maj Dsus4 D G v ognju neskončnem telo zažari mmmm G Gmaj Mlade oči, so svetle luči Em Em7 Am7 ki dolge noči spreminjajo v jutra D7 C v mladih očeh, veselje in smeh G Gmaj Em Em7 A7 D7 porajata vedre sončne dni G Gmaj Mlade oči so vsake oči Em Em7 Am7 ki v njih plameni svetloba pomladi D7 Hm dobrim ljudem in mladim očem C D7 verjel bi vse, zares prav vse G G7 Em Emmaj7 Dsus4 G zares prav vse
Ja, to je ta verzija. Men osebno dost bolš od originala. Sploh je pa tle Severa zakon. Postavitev akordov glede na tekst pa k'r štima
Severa je sicer super pevka, ampak Ditka je pa legenda... enivej; kar si poslal je arhivirano.>>> Mlade oči Vabljen še h kakemu prispevku, a v bodoče prosim v txt obliki in s CourierNew fonti. Hvala!