Ker mi je malo dolgčas, sem prišel na idejo, da bi lahko naredili eno pesmico in sicer tako, da vsak, ki mu kaj pride na pamet, napiše poleg že napisanega. Seveda tako, da se sklada. Če se pa komu zdi, lahko kaj tudi spremeni v že napisanem. No, pa naj začnem js. Code: e|-2-2-2-3-2----0----------- H|-3---------3--1-1-1-3-1--- G|-2------------0---------0- D|--------------2----------- A|--------------3----------- E|--------------------------
Ej, huda ideja!!! :24: Je pa en keč, in sicer v tem, da če ti napišeš sam tablature mi ostali ne mormo vedt kaj točn si mislu, ker tablature ne povejo nč kej velik o dolžini tonov! Zto bi mogu ubistvu pisat v notah.... ali pa: Guitar Pro! Zto sm jest napisu v GP, pa še malo dodal, zdej pa povej če si si začetk tko zamislu al ritmično kko drgač??? LINK!!!
Uff...sploh si nisem mislil, da bo tole šlo tako hitro. Prav zanimiv postaja ta komad.. .... Puzzle 05
Preden čist pobezlamo; AliAsov solo, bi lahk doživel še kako dvoglasje s strani druge kitare mogoče? Pa kje so tisti basisti, ki lepo uživajo svoj čas na zemlji <<< to je treba brati po latinsko!!!
sam po eni strani bi blo pa vseeno obl zanimivo da se piše v tablaturi in se proba ČIM BOLJ ponazorit mišljeno... bol bi možgančki delali sploh nekateri ne znajo tako uporabljati gp5, nekateri ga nimajo... jaz (in mogoče še kdo drug) lepo prosim če se da tudi tako obliko dobit (nakoncu pa vsak po svoje zaigra in posname pa vidimo razlike v naših glavah!)
Če nimaš Guitar Pro si lahko namestiš TOLE in Ugotavljam da Robi-Kita ne bo naredu kariere kot bobnar... Bas pa še kr manjka, a moramo res počakat da pride naslednja pošiljka iz Norveške ...
A da naredimo skupaj eno tablaturo, potem pa naredimo eno tekmo (anketa) kdo to najboljš zašpila? :42: :42: :42: ej mogoče pa res? sam tale Puzzle je že zdej za dve kitare... (da o bobnih sploh ne zgubljam besed)
jaja to to!! tak sm mislu... tko bi blo kul... bi dal svoje posnetke gor in pol kot anketo dal da bi ocenjeval kdo je boljše zaigral @NoMad mam js gp5 in to... (čeprav neznam lih najbolš pisat v njem) sam vseeno bi blo tko bol zanimivo lahko pa pač nardimo še eno temo pač pa to furamo naprej tadruga se pa pač odvija na drugem koncu nek določen čas (recimo mesec ali dva) in ko je konec se pisanje zaključi in potem je spet določen čas (recimo 2 tedna) da se zaigra in posname in ko poteče še ta čas se začne glasovanje! :yahoo: in? kaj pravte? smo za? :1a:
Hmm, malo bi komentiral do sedaj napisano pesem, konec je čisto neki tretjega in se sploh ne sklada z ostalim!!!! Sicer pa vredu, sem do bil kar nakaj idej poleg in jih seveda tudi napisal. Napisal sem bobne, razen za "zloglasni" zadnji del. Pa tudi bas sem napisal. če želite lahko stvar veliko bolj zakompliciram Puzzle_prowler.gp5
Ja zadeva je najbrž res že tko kompleksna, da bi v real svetu člani benda že grozil drug drugmu, čigava pasaža bo letela ven ... V časopisih pol napišejo da so se razšli zaradi nestrinjanja... al pa da je pevec v stanju zmanjšane prištevnosti napadel glavnega kitarista... Mogoče zna pa AliAs svoj solo tud mal drgač spelat... trenutno stanje z zgodovino: Puzzle_01_F(r)iend.gp4 Puzzle_02_NoMAD.gp4 Puzzle_03_AliAs.gp4 Puzzle_04_F(r)iend.gp4 Puzzle_05_NUFAN.gp4 Puzzle_06_Robi-kita.gp4 Puzzle_07_prowler.gp4 puzzle_08_AliAs.gp4 Puzzle_09_NUFAN.gp4 puzzle_10_BackW00d.gp4 tole pa dobiš, če zadevo izvoziš v Puzzle_09.TXT datoteko v Puzzle_10_tab.txt datoteko oziroma v v Puzzle_09.MIDI datoteko v puzzle_10.mid datoteko