Dobro vam gre, res...jaz bi tudi, pa ne obvladam tega.... :42: :24: @prowler Svaka čast, res si mojster :worthy1: A ima mogoče kdo kakšno besedilo za tole... :42: dva dela tega GP5 so prav primerna za kakšen vokal...
@Prowler: fajn si to naredu, sploh to da si še bobne dal zravn, ker je pol čist drgač komad. Pa tist heavy metal vložek mi je tut všeč. Drgač pa: konc je začel nekam čist v druge tonalitetne vode se men zdi. Bo treba to mal spedenat.
Najprej sem se bal, da sploh ne bomo znal ven iz začetne ?ablone: D C A F#... ampak to je genialno rešu powler z prehodom v tist za mene glavni del za petje teksta, če mi ga rata rodit... skratka H in A... pol pa spet nazaj v refren z variacijami, pa mogoče res en Art vložek od AliAsa, sam ta men še vedno ne sede v celo kompozicijo... Pa jasno konec manjka... en klasičen krešendo mogoče. Za besedilo mam pa pomoje idealno temo (v Siddharta stilu) KIBERNETIKA bi dal naslov... v refrenu torej bi moral ponavlat par takih ....ika besed; kibernetika, informatika, matematika jest kr vidm une Tomijeve grimase: "kibernetika, plastika, klinika... pol pa v tistem H - A delu povedat nekej o tej puzzle sestavlenki in kiberkomadu, kako nastaja... pa še trzalico je treba nekam vtaknt.
nekej sem jih nabral kr v SSKJ >>> ------------------------------------ akrobatika aviatika avtomatika elektrostatika gramatika hidrostatika informatika kinamatika numizmatika problematika sistematika pnevmatika ------------------------------------- aritmetika energetika kibernetika zobna protetika sintetika patetika ------------------------------------- jetika fonetika estetika kiberpesmica Cyberpesmica ------------------------------------- D Informatika C sistematika A in gramatika F# pa še patetika itd aritmeticna akrobatika in nastala je ta sintetika kibernetika telematika kam gre zdaj naša lepa pesmica kibernetika sistematika in rojena je kiberpesmica (sajberpesmica)
Ej lepo da sem te nasmejal... smeh je pol zdravja. drgač sem pa sam mal nanizal ene par idej, itak si ne domišljam da sem Zoran Predin.
:100: :24: Dobro si to spesnil bom še jaz v stilu Neleta Karajliča tole odpel :slap: ha ha .....pred tem jih moram enepar ruknit za dobro razpoloženje
Pozdravljeni Mal sm nov v Guitar Pro sceni, mal brkljam, in probavam. Useskp je bol tko tko kdorkoli želi lahko spremeni/kopira ali zbriše kakšen del k sm ga napisu, če ma boljšo idejo puzzle_10_BackW00d.gp4 bobne sm bolj kot ne direkt kopiru bass linija je pa neka osnovna, naj kdo z filingom doda ornk spremljavo
Nobenega Siddharta stila, prosim! Glede besedila se lahko tudi jaz kaj potrudim, ker tudi sicer kar dosti tega pišem. Ravno te dni sem dokončal v GP5 pisat en moj komad in tud besedilo. Kakšna bi bila tematika? Pa da se bo skladalo z melodijo, ker besedilo po mojem mnenju ni edino, ki kaj sporoča. Danes si bom malo časa spet vzel in mogoče še kaj dodal. Sicer sem pa že te dni nekaj delal na pesmi, nisem pa imel interneta, da bi objavil. Aja, še glede formata, kot iskušen kitarist in uporabnik GP-ja imam najraje GP5 z uporabo RSE, ker recimo samo v tem primeru dela dušenje z desno roko.
Če si kej bral moje poste v zvezi s Siddharto pol veš da nisem glih fen. Glede na to pa da je tale naš puzzle vseen bl hec kot kej resnega sem si pač zadevo predstavljal mal bolj kot parodijo, ironijo etc... mogoče sem pa dodal premal ustreznih smeškotov, da bi to moje stališče podkrepil. Komot lahko napišeš še besedilo, ker ga je velik lažje kritizirati, kot spisati... Če bo šla ta tema naprej bom upošteval tud tale problem z RSE (sem tud sam že opazu razliko)pa bomo na konc objavil GP5 in GP4 za tiste ki so brez Guitar Pro... torej, gremo vseen naprej ...
<div class='quotetop'>QUOTE(prowler @ Feb 1 2007, 12:43 AM) [snapback]19779[/snapback]</div> Nam et ipsa scientia potestas est. :worthy1: :worthy1: :worthy1:
Tole mamo dozdaj: Puzzle_01_F?iend.gp4 Puzzle_02_NoMAD.gp4 Puzzle_03_AliAs.gp4 Puzzle_04_F?iend.gp4 Puzzle_05_NUFAN.gp4 Puzzle_06_Robi-kita.gp4 Puzzle_07_prowler.gp4 puzzle_08_AliAs.gp4 Puzzle_09_NUFAN.gp4 Puzzle_09.TXT Puzzle_09.MIDI puzzle_10_BackW00d.gp4 puzzle_10.mid Puzzle_10.txt Puzzle_11_prowler.gp4 Puzzle_11_prowler.gp5 puzzle_11_Prowler.mid puzzle_11_prowler.txt
Ja huddo! :24: Tist funky bass vložek je kr zanimiv, pa je vsaj mal v red spravu tisti čudn konc k je bil prej. Solo pa itak trga gate!! :64: Prowler - obvladaš! :1a: