Zdej sem to že tolkrat poslušal, da mi je že ful všeč... Sam konca pa še kr ni, najbrž ima powler še kej za bregom...
Hmm, ja, hvala! Zelo ste prijazni. Za konec sem mislil drugim prepustiti, razen če se slučajno česa spomnim, potem bom napisal, pa še potem se da stvar popravljati in spreminjati.
Moje mnenje je da je treba zadevo končat, ker če ne bo res ratal Simfo rock... Potem pa lahko vsi še mal popravljamo, dodajamo, lahko celo razvijemo več verzij... Darwinov razvojni nauk >>> najboljši preživijo... Pa počas bo treba nardit že tudi kak posnetek na temo... sej ni treba da je cel, lahko kdo poskusi posnet solo recimo... Adobe Audition majstri pa lahko potem zlimajo in dolimajo še kej pametnga.
sej zato pravim, da ne bi smel komplicirat, men se zdi da pa par besed ne bi nč motil... Sem pa apsolutno proti kaki epiki ali pa ljubezenski izpovedni liriki... Bit mora štos, fora, hec ... bom posnel en šumeč posnetek, kaj mislim s tem...
Ma zmeraj se da kaj zapeti zraven... Jaz se strinjam s NoMAD-om...treba je probat. Dokler ne probaš peti zraven ne moreš vedeti še besedilo paše ali ne. Nikoli nisem znal določiti če besedilo paše v melodijo dokler nisem probal 5-6 besedil. Potem se pa odločaš, če je res kakšno "mračno" besedilo primerno k kakš?ni ljubezenski melodiji....ampak to šele potem ko vse probaš. Mislim da je bistveno to da samo besedilo ujame z ritmom melodijo ipd. Tako da predlagam....zapojmo na tole melodijo vsi po svoje, pa da vidimo kaj je najboljše. Sam še besedil dajte gor, da je izbira večja...časa imamo dovolj....do novega leta bomo že končali
Puzzle 12 Prowler No, pa sem spet nekaj malega popravil. Tisti bass solo sem uredil malo, potem pa še nekako prešel nazaj na prvi riff, da se lahko potem res zaključi, ali pa še kaj zapoje.
Upam da tema še ne bo zamrla Puzzle_01_F?iend.gp4 Puzzle_02_NoMAD.gp4 Puzzle_03_AliAs.gp4 Puzzle_04_F?iend.gp4 Puzzle_05_NUFAN.gp4 Puzzle_06_Robi-kita.gp4 Puzzle_07_prowler.gp4 puzzle_08_AliAs.gp4 Puzzle_09_NUFAN.gp4 Puzzle_09.MIDI puzzle_10_BackW00d.gp4 puzzle_10.mid Puzzle_11_prowler.gp4 Puzzle_11_prowler.gp5 puzzle_11_Prowler.mid Puzzle_12_prowler.gp4 Puzzle_12_prowler.gp5 puzzle_12_Prowler.mid puzzle_13_NoMAD.mp3 Puzzle_14_prowler.gp5 Puzzle_14_prowler.gp4 puzzle_14_Prowler.mid
:42: Ok, mišljeno je kot hec, fora, štos...ampak tole je zdaj čist resno. Večkrat poslušam bolj se mi zdi da je super tole. Tako super je da bi lahko bila himna Trzalice :42: :42: :42: ...zato NoMAD, eno trzalica-besedilo napiši za tole, pa bo res nekaj od tega... sem prepričan da to obvladaš.
Obluba dela dolg: Cyber-Song_13 [mp3]http://soundcloud.com/trzalica-com/nomad-cyber-song[/mp3] Posnel sem tisto kar pač lahko, upam da sem s tem predstavil svoje ideje. 1. Uvod ... predlagam eno tako izi varianto za začetek 2. Osrednji "epski" del - tu je sigurno še prostor za kake malo manj banalne stihe, al pa še za kako kitico 3. Zaključni - udarni del, ki si ga v tejle Cyber simfoniji predstavljam nekje na prvi tretjini ... in pa potem čisto na koncu kot zaključek 4. iz prejšnje točke izhaja da si potem osrednji del predstavljam kot instrumental, izjemoma mogoče na prehodih "Trzalica.com" Posnetek je v mojem šumečem stilu, pa ene par zgrešenih tonov se tud najde... Pa dikcijo mam tud obupno, zato prilagam še txt: Code: Cyber-song D eden se je spomnu C drugi je začel A tretji je zapel F#m četrti pa posnel H in tako nastala naša mala je razvada A ki ni čokolada niti limonada H zbrani z vseh vetrov pravi mušketirji: A vsi za enega, eden pa za vse ... D Če muči te nagon C kadar rabiš špon A strelo in pa grom F#m Trzalica.com
:100: No, zdele sm se pa nasmeju :agadou08: Ta tazadn stih je najbolši ... trzalica kom ... haha! Zakon drgač, zajebancija mora bit! P.S. - aja sm se spomnu da sm se neki havlu da bom konc naredu... no bom kej probal
Dej pol še začetek mal prilagodit mojemu. če se ti da... pa če ti je všeč seveda ... Jest pa GP se še vedno zlo od daleč gledava.
Ja, jaz sem skoraj s stola padel od smeha! :24: Torej, da podam mnenje! Verjetno bi blo potrebno samo podaljšati en del pesmi, oziroma ga ponoviti, tako da mislim, da to bo najmanjši problem! :42: