Jaz čakam da končate. Če je besedilo dokončno bom probal vokal posneti na svoj način. Če izgovorjava ne bo dobra, boste lahko vsaj melodijo ocenjevali, pa bo kdo drug zapel.... :42: Fajn bi bilo da Prowler označi kje naj bi začel vokal in kje nehal, kje je refren? Če pa ne bo, pa bom že sam našel primerne dele za to. Mora biti eno pravilo in mislim da je Prowler še najgloblje v tej skladbi. :42: Če basista ni, potem bo najbrž Prowler to napisal...zakaj pa ne ?
No, danes nism spal, zato sem se spet s tole našo skladbico ukvarjal. Oprostite, če vam kradem delo, ampak napisal sem vokale in besedil v GP datoteko, pa tudi zaključek sem naredil. Seveda pa lahko še vedno spremenite. Puzzle_14_prowler.gp5 Puzzle_14_prowler.gp4 puzzle_14_Prowler.mid
@Prowler - Nč ne kradeš dela ostalim, smo sami krivi če si ne vzamemo časa No, kukrkol... fajn da si se spravu še vokal napisat! Ampak zaključek mi pa ni preveč všeč, nevem, nekej me mot... Sam sm razmišlou v smeri da bi na koncu dal neko variacijo tistga kar se začne pri 17. taktu No, nej bo zaenx tko kt je, bom pa probu nardit tist kar mam v glavi in bojo pol ostali povedal kera je bolš Kitaro 1 v tem delu sm skp sestavu jest, ostale instrumente pa Prowler
Za tiste ki se vam ne ljubi vsega brat: Začetna in recimo vodilna ali glavna tema je od NUFAN-a Potem sta veliko prispevala AliAs in f(r)iend (kitara - vsak po en solo) Nato je vpadel prowler, ki je zadevi dal rep in glavo, dodal bas linijo in bobne in napisal osrednji del ter zaključni solo... Sam si ne lastim ne vem koliko zaslug, razen tega mogoče, da mal porivam zadevo naprej in pa spisal sem eno besedilce. Upam da nisem žaljiv do ostalih sodelujočih... ker kljub temu je tako, da če se bo treba kdaj pogovarjat o avtorstvu je stvar jasna: Trzalica.com!
Ravnokar sm za dobrojutro poslušal "puzzle_14_Prowler.mid" Moram rečt, da sem se spomnil na začetke mojega ustvarjanja glasbe...15 let nazaj. Nisem razčlenjeval, kdo je točno kaj prispeval v komad, ampak je nekaj rožic vmes Kar tko naprej. mondxxi
jaz sicer razumem to kot pohvalo, čeprav je res, da če nekdo v pogovornem jeziku reče, da so vmes ene cvetke, je to v pomenu: cvetke = napake... Ampak iz konteksta sklepam, da se je naš mondixxst samo malo štorsto izrazil, ali če ga parafraziram, sem v njegovem postu zasledil eno cvetko
Popravil linke... zdej bi moral vse spet delat... (več ko 5 let je že minil ... :huh: ) končni izdelek je tule še v mp3 online verziji [MP3]https://soundcloud.com/trzalica-2-com/puzzle-14[/MP3]