Zdravo! Zadnje čase so mi vedno bolj všečni Naio Ssaion. Ugotovil sem, da je v dolpotegu zelo malo njihovih pesmi, zato bi prosil dobro vilo, če bi lahko dodal/a akorde k njihovi (vsaj po moje) najbolj znani pesmi. Code: [FONT=verdana][LEFT] I light a fire on this night I still envision your face smile It's hard to let it go when In this crazy circumstance I just want it all to end It's hard to just let it go REFREN: And I know you see the way I live my life you know I'll be just Fine but still I miss you so damn hard Miss you so damn hard And days seem shorter than they are Nights seem colder no wonder When I feel numb I've got to let it go REFREN 2x And I fight through the night In a dream I hear your voice in My head in my head There you are still smiling at me Though I know you're not here And I know I've got to let it go REFREN 3x [/FONT][/LEFT] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=g-dSrgToJzk[/YOUTUBE] Še videospot. Sem nekaj sam poskušal in gledal v posnetku, čeprav malo kaže kitarista, sem lahko razbral da v določenem trenutku drži D in G prijema. Upam da bo kaj v pomoč LP //GreeeGa
Mogo?e ti bo to pomagalo (ne da se mi tablatur pisat, zato video): To sem pa? skinil v 10 minutkah in posnel na hitro, v osnovi je dokaj preprosto (sem pa komad poslušal in skinil samo do polovice, bom poslušal še naprej, ?e se kaj spremeni ). Je pa posneto zelo tiho, ker je ura pol tri pono?i Na za?etku je riff: E powerchord + half-tone bend na spodnji E struni na 2. polju (Fis upogneš do Gja), potem C powerchord in nato še A powerchord. Potem vstopi vokal in progresija akordov: E5 (powerchord), C5, G dur in D dur (oziroma pove?ini le D5, jaz sem še ene okraske zraven streljal ) Enkrat vmes sem zaigral en prehod, ki se mi je zdel fajn, ampak ni del komada (spet en moj brezvezen dodatek :mellow. Upam, da to kaj pomaga. EDIT: sem poslušal še naprej, edino tisti zanimiv korak pol tona dol pri "know you're not here" je B7 akord (tab: 021202 ).