[YOUTUBE]3H8aXkoJBUE[/YOUTUBE] Nikolina, lagano ulazis kao sudbina, u moju pozudu mirises mi na san, i ljetne pljuskove osjecam k'o da sam, pijan od tebe Nikolina, dugo sam cekao da mi malo bar zasljepi krijesnica skrivena u meni, u mojim grudima krijesnica ljubavi, znam da to si ti Ref. Neka se nebo otvori neka me cuju Bogovi za tebe ja cu moliti samo mi nocas ostani ima vremena i nemam nikoga vani hladno je, daj mi sebe Nikolina NUJNO RABIM TELE AKORDE!! tko da prosim za pomoč! )
1. video je bil napačen - sem dal pravega 2. posnetek je precej neuglašen. Sam sem na uglaševalcu nastavil +35% 3. če torej kitaro uglasiš za cca 1/3 (33,3%) višje od normalne uglasitve bi morali bit spodnji akordi več ali manj pravilni ali če imaš možnost nastavljanja izhodiščnega tona A, ga iz default 440Hz premakni na 448 Hz in potem uglasi kitaro! [TAB] D Am Dsus4 D D C G C D G D D G D ... Em D G Em Am D Nikolina, ... lagano ulazis G Em Am D kao sudbina, ... u moju pozudu Hm C Am D mirises mi na san, i ljetne pljuskove Hm C Am D ...Em D osjecam k'o da sam, ... pijan od tebe Nikolina, dugo sam cekao da mi malo bar zasljepi krijesnica skrivena u meni, u mojim grudima krijesnica ljubavi, znam da to si ti G D Am Neka se nebo otvori D G neka me cuju Bogovi Em Am za tebe ja cu moliti D Em samo mi nocas ostani Hm C G Em ima vremena i nemam nikoga ..... o hooooo Hm C G vani hladno je daj mi sebe Nikolina aaaa [/TAB]
o hvala ti!! Mislm da si kar zadel v nulo tele akorde.. res, super! to je pol to... G Em Am D Nikolina, lagano ulazis G Em Am D kao sudbina, u moju pozudu Bm C Am D mirises mi na san, i ljetne pljuskove Bm C Am D osjecam k'o da sam, pijan od tebe G Em Am D Nikolina, dugo sam cekao G Em Am D da mi malo bar zasljepi krijesnica Bm C Am D skrivena u meni, u mojim grudima Bm C Am D krijesnica ljubavi, znam da to si ti Ref. G Em Am Neka se nebo otvori D G neka me cuju Bogovi Em Am za tebe ja cu moliti D Em samo mi nocas ostani Em Bm C G ima vremena i nemam nikoga Em Bm C G vani hladno je, daj mi sebe Nikolina G Em Am D Nikolina, lagano ulazis G Em Am D kao sudbina, u moju pozudu Bm C Am D mirises mi na san, i ljetne pljuskove Bm C Am D osjecam k'o da sam, pijan od tebe G Em Am D Nikolina, dugo sam cekao G Em Am D da mi malo bar zasljepi krijesnica Bm C Am D skrivena u meni, u mojim grudima Bm C Am D krijesnica ljubavi, znam da to si ti Ref. G Em Am Neka se nebo otvori D G neka me cuju Bogovi Em Am za tebe ja cu moliti D Em samo mi nocas ostani Em Bm C G ima vremena i nemam nikoga Em Bm C G vani hladno je, daj mi sebe Nikolina