Mi lahko kdo sestavi uvod pri komadu Beli prah od Neronov. Muči me tisti wah-wah pedal, da ne prepoznam kako ubira strune. [YOUTUBE]TpdmbGkajOs[/YOUTUBE]
če sem prav razumel, potrebujeĹĄ TAB clean kitare, ki začne z razloĹženimi akordi na začetku komada? Wah waha jaz ne sliĹĄim, razen kakĹĄen chorus in reverb sta dodana. če je to to, potem lahko jaz tole spiĹĄem naslednji teden... lpmondxxi
Woah, to pa je precejĹĄnja kopija Metallica introjev (Sanitariuma ĹĄe najbolj). Upam, da je to tisto, kar rabiĹĄ: [YOUTUBE]eY7XECL4Nqs[/YOUTUBE] Prvi akord: 0 0 2 2 0 0 Potem gre na F powerchord in zaigraĹĄ ĹĄe open G X X 0 3 3 1 In potem G na spodnji E ter lick na A struni, ki zaključi krog. Upam, da to pomaga.
Predvidevam, da ne potrebujeĹĄ več TABov za tole NUFAN, kar ti je zingy nazorno pokazal. Mogoče bi lahko dodal ĹĄe kaj o nastavitvah efektov...flanger? chorus?... lpmondxxi
Chorus, dokaj počasen, globina nekje 1/2 do 2/3 (odvisno od pedala). Bridge ali prva out-of-phase pozicija na Stratocastru (oziroma na kitari s singlecoili). Distortion del je prav tako s Stratocastrom, kakĹĄen korak ali dva čez crunch teritorij na Marshallu (brez pretiravanja z distorzijo, ker je zvok ĹĄe vedno dokaj definiran).
Tisto kar je zingy odigral še zapšem za ostale, ki "slabo" gledajo pod prste. Beli prah (uvod) Neron [TAB]Asus2 Fsus2 G>A 4x E||------------------0-----------|-------------------------------------|| H||------------0--------0--------|-------------------------------------|| G||*-----------------------2-----|-----------0------------------------*|| D||*--------2-----2-----------2--|--------------3---------------------*|| A||---0--------------------------|--------3----------------3s-5-3--2---|| E||------------------------------|--1--------------3-------------------||[/TAB] Za tiste, ki ne znajo prebrat TAB zapisov pa še GP5 datoteka . lpmondxxi