Nika-Rok'n Band

Discussion in 'Ugotavljamo tablature' started by r.kapot, Jun 19, 2014.

1. r.kapot

r.kapot New Member

Pozdravljeni.

Gre se za pesem Nika od skupine Rok'n Band in sicer začetek.
    https://www.youtube.com/watch?v=HA7dBm8d5Os

Ti najlepša si v naši ulici, le pogled bi rad ukradel ti,

ukradel ti tvoje oči.

Ko nasmehneš se, le kdo lahko se upre,

zate punca bi naredil vse, res vse zate le.

Da ob tebi se zbudim,

to je vse kar si želim o o o.

Nika, ti ne veš kako me mika,

moja boš vem to pa pika,

vse je to stara igra.

Nika, ti ne veš kako me mika,

moja boš vem to pa pika,

vse je to stara igra zaljubljenih.

Ti najlepša si, naj vedo vsi, da srce si mi ukradla ti,

naj vedo, naj vedo vsi.

Enkrat boš z menoj, mogoče ne nocoj,

zame si kot ta čarobni napoj ooo da, kot čarobni napoj.

Da ob tebi se zbudim...

Nika... (3x)

Tablaturo sem naredil kar sem vedel, naprej ne dobim ven tako da bi prosil za vašo pomoč hvala!

E|----------------------------------------------------------------------------------------------------
    B|--7--5-----5--7--5----------------------------------------------------------------------------------
    G|--------6-----------7--6--6--4--4--6--9--7--6--4--4--2--1--2--1--2--1--------------------------
    D|-------------------------------------------------------------------------2--4----------------------
    A|----------------------------------------------------------------------------------------------------
    E|----------------------------------------------------------------------------------------------------

Last edited: Jun 19, 2014
  2. protein

protein Member

Vem, da je že 5 let od tega, samo če kdo rabi,jo spišem...tekom vikenda...

3. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

Kakopak =)

4. protein

protein Member

E|5-------5----------5---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    B|5H7----5------5--5H7---------5--5--3----/2-3-/5-3-2---3--3--2-----------------------------------/5-7-5--3-3--------------------
    G|-----------4/6--------------7--6--6--4--------------------4--4--2-----1--H2--1--H2--1------------/6-7-6--4-4--4(b)6-4-2-4-2--
    D|---------------------------------------------------------------------------------------------2--/4--------------------------------------
    A|-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    E|-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Share This Page