NoMAD-ova suha roba

Discussion in 'Ekshibicionisti' started by NoMAD, Mar 11, 2010.

1. Duffy

Duffy Member

:)))), čista nostalgija.

Glede na to, da nisem iz mlajĹĄe generacije, mi je tale pesem Draga Mlinarec-a zelo poznana.
    Ko smo, kot mladinci, začenjali igrat kitare, je bila ta pesem, pa Dylanov Blowin' in the wind, pa Domicljev Gospod direktor in podobne, redno na sporedu.
    Je pa Ĺže res dolgo nisem sliĹĄal in super, da si jo potegnil iz naftalina.

2. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

3. NUFAN

NUFAN Forum Administrator Staff Member

Hheheheheheheheehhehehehehe...:lol::hysterical:

4. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

res je smeĹĄno hehe... Mislim predvsem na list :D

Odigrano in odpeto je qlsko, pripomba gre predvsem mikrofonu ki ma svoje specialne efekte :p

5. robo100

robo100 New Member

Se podpiĹĄem pod tole

6. NoMAD

Po mnogih letih ĹĄkripanja in ĹĄumenja vam dovolim da pokomentirate tudi kvaliteto posnetka ;)
    Cannon EOS 500

in
    Upam da vas moja mična pojava ni zvrnila v nezavest.

Last edited: Jun 12, 2016
  7. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

bravo! Si se le mordernizirav! odlično, video je odličen, mi je zelo vĹĄeč!

8. For

For Active Member

Cannon EOS 500 :eek:: opa ..je tudi nekaj fotografa v tebi ....kaj? Si si kar privoĹĄčil ....sploh ne zgleda slabo. :huh:

Prav fajn za spremembo ....ni ĹĄumenja.

Lepa pesmica, prvič jo sliĹĄim....

Bravo! Dober nastop! :24:

9. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Lepo je videt čedalje več videov Trzaličine druĹĄčine ;)

Pesmi ne poznam.. ampak v tvojo izvedbo mislim da noben ne more dvomit ;)

10. NoMAD

Jaz pa fotografija ne greva skupaj. Za tale fotič sem ta zadnji ki ga uporabljam v familiji. Men je vedno brezveze lovit trenutke, ki sicer potem ostanejo na sliki, a ti zaradi tega ker jih loviĹĄ v objektiv spolzijo skozi Ĺživljenje.

Komad je pa star ja... Nobody's Child v originalu in ga je pri nas dokaj uspeĹĄno pela Majda Sepe. Za***an je pa zato ker se dvakrat dvigne za pol tona. Zato brez plonkceglca tega ne morem odĹĄpilat - no way!

11. jago08

jago08 New Member

Men je vedno brezveze lovit trenutke, ki sicer potem ostanejo na sliki, a ti zaradi tega ker jih loviĹĄ v objektiv spolzijo skozi Ĺživljenje.

Zakon, resno zakon :).

12. NoMAD

[YOUTUBE]X36fDQs7WZ8[/YOUTUBE]

Nekdo me je izzval ...

Nisem sicer ravno zadovoljen s tole izvedbo, a takole nekako imam Julijo zpečeno v malih moĹžganih. Na par mestih grem pač mal po svoje.

13. For

For Active Member

Prenizko, zelo prenizko! Sploh ne morem verjeti da se to lahko zgodi tvojem globokem glasu ..... ;)

Če bi dal capodaster na drugo ali tretje polje, bi bilo veliko boljše.

Poskusi prosim.

14. NoMAD

Ta pesem ima zame prevelik razpon. Če grem višje potem ne zvozim visokih tonov.

15. NoMAD

Tele pesmice najbrĹž nikol ne bom znal bistveno bolje izvest. Stari trzaličarji ste se tegale verjetno Ĺže naĹžrl - za novejĹĄe pa naj povem da gre za kar se le da avtorski izliv.

Last edited: Jun 12, 2016
  16. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

Pa sej je qlska izvedba, meni se sploh ne zdi ĹĄvoh tako da hvala in čast!

17. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Sem hotel sliĹĄati ĹĄe prvo verzijo tele pesmi, ko si jo predstavil tukaj ampak je očitno tisti post ĹĄel v internetna nebesa...

Kakorkoli... lepa izvedba!!!

Zdaj pa samo ĹĄe podlago naredi v GPju in se pohecaĹĄ malo z vizualizacijo kot si to naredil s Ĺ tepanjskim naseljem in boĹĄ imel avotski komad in videospot :) ;)

18. For

For Active Member

čŒist v redu je ....prav takĹĄne se je spomnim.

Lepo zveni .... :) Bravo!

19. NoMAD

K sreči box.net nima teh problemov: Cela mapa: http://www.box.net/shared/fruifza9p3. Sam noben ne bo ĹĄel vsega posluĹĄat :D :D :D pa ĹĄe not so ĹĄe GP fajli itd

tole je recimo ena iberodmevna verzija ... http://www.box.net/files#/files/0/f/25969702/1/f_269280924
    pa ĹĄe ena bol pop čez GP sintetiko:http://www.box.net/files#/files/0/f/25969702/1/f_272383832 tle me Alex in Toni ĹĄe nista učila bobne ĹĄpilat - kdaj udari snare itd...

20. NoMAD

Mama Cass me preganja ?�e dva dni s tole pesmico, ki se je nikakor ne morem znebit. Zato sem jo ??el posnet...

[MP3]https://soundcloud.com/trcalica-7-com/dream-a-little-dream-of-me-01[/MP3]

Potrudil sem se in posnel vokal posebej, pa me vseeno jezik matra in sem se parkrat lepo zafecljal.... "tilingu tidondi" = "to linger till dawn, dear" :)
    To pi??em za koraj?�o tistim, ki mislijo da so edini ki jim angle??čina dela probleme ;)

Share This Page