Pozdravljeni! Sem nova na tem forumu in vas lepo pozdravljam. pred kratkim sem za rojstni dan dobila sintisajzer in na spletu iš?em note in ji žal ne najdem ali pa sem mal še za svetom . sem brez službe in si težko privoš?im note za sntisajzer, ?e je kateri tako dober in mi posreduje kakršne koli informacije ali mi po mailu pošle kakšne note mu bom do konca življenja hvaležna :woot_jump: p.s: lepo se imejte in se kaj pišemo aja moj mail je bikica26@gmail.com
V na�em dolpotegu se najdejo tudi note... ?e uporabi� iskalnik in z malo filtiranja se morebiti dokoplje� do ?esa... Odkljukaj samo mo�nost i�?i po opisu: in vpi�i "sibelius" - iskalnik ti bo izvrgel vse datoteke programa Sibelius iz na�ega arhiva, ki so v ve?ini primerov namenjeni za klavir ali sint. Plajer za Sibelius si potegni iz uradne strani: http://www.sibelius.com/download/index.html Naslednja mo�nost je, da dejansko vpi�e� besedico Note - nekaj zadetkov bo tudi tu - v ve?ini so note v PDF obliki. Najve? materiala pa je v dolpotegu v obliki GP datotek (GuitarPro), ki so sicer namenjene jpredvsem kitaristom, a nekatere partiture vsebujejo tudi note za klavir.... Datoteke GP bere zastonjski program Tuxguitar, ki ga dobi� tudi v na�em arhivu: TUX Guitar 1.2 Nato poskusi �e na kaki drugi spletni strani! Kako i�?e�? Klikni tukaj spodaj moj podpis - ja ja una dva pajaca, sme�kota!!! EDIT NoMAD: ------------------------------------------------------------ v iskalnik vpisujte: (note) ali note za note (sib) ali sib za sibelius (gp) ali gp za Guitar Pro
poskusi z musicnotes.com tam dobiš za?etne note znanih pesmi p.s. nekatere je treba tudi pla?ati ?e ho?eš celoto