hehe jap res je - če imam stran čisto na vrh poskrolano, potem noče odpirat map - ko pa stran poskrolam dol samo za 1/4 obrata gumba npr, pa vse deluje normalno (odpira tudi mape, ki so nad reklamnim banerjem)
Danes sem se začel malo igrati in pisati modul za navigacijo, ki bo popolnoma avtomatska. Ideja je, da ne bo potrebno naknadno dodajati glasbenih skupin, ker se bodo same prebrale iz baze. Jutri bom okence "Testiranje" izklopil in preostale nivoje naredil enkrat, ko bo čas.
Me veseli da si se spet angažiral... v drsnih menijih še vedno manjka : Trivium in tudi Pantera Upam da bo to tvoje igranje rodilo sadove... Trenutno me moti ker mape (7 jih je) v glavni mapi niso več oštevilčene... in je navigacija pri nalaganju v arhiv zelo otežkočena. Najpomembnejša mapa s slovenskimi izvajalci se sedaj v skladu z abecedo skriva na petem mestu... to je bil razlog da so mape imele spredaj številko !!!! če bo tvoja skripta to uštimala sama, abstrahiraj te pripombe, če ne pa bi prosil da jih upoštevaš, saj sem v zadnjih par mesecev vlagal precej napora v urejeanje arhiva ! __________________
Sem ti dal pri slo, ex-jugo in tujih izvajalcih nazaj številke. Tudi na drugem nivoju so mi v novi navigaciji prihajale nepotrebne zadeve (CČ, SŠ, ZŽ). Tudi to sem ti raje pustil. Očitno bi rabil več časa, da bi popravil še staro kodo. Bom raje pustil zadevo kot je. Pa itak ste v bistvu že skoraj dokončali to novo navigacijo.
Glavna mapa 2 - Ex-Yugo izvajalci L Luka Nizetič‡ Glavna mapa 1 - Slovenski izvajalci S Svetlin Glavna mapa 1 - Slovenski izvajalci P Polona Furlan ko boš zdrav, vtakn še tole not !
Glavna mapa 1 - Slovenski izvajalci M Monika Pučelj dobre vile skrbijo za tvoj duševni nemir .... DONE