Pozdravljene vse dobre vile ker na internetu nisem dobil akordov za pesem vas prosim, če jih kdo zapiše. Hvala. BESEDILO PESMI: Intro Lahko bi splezal na nebo, utrgal bi ti zvezdo, Globoko pod zemljo, skoval ti zlato žezlo Če bi znal bi ti dal, vse najlepše stvari, kar so jih videle moje oči Če bi vedel bi znal in več ne bi iskal, katero pesem naj pojem ti Če bi znal, bi napisal najlepšo pesem zate, če bi znal Če bi znal, zaigral bi najlepšo pesem zate, zate Lahko bi ljubil te močno, nabral bi ti zaklade Tolažil te ko je hudo, spremenil solze bi v nade Če bi znal bi nabral prav vsak cvet, ki diši kot dišijo le dolge noči, Če bi smel če bi znal, veš da vedno bi dal vse kar tvoje srce si želi Če bi znal, bi napisal najlepšo pesem zate, če bi znal Če bi znal, zaigral bi najlepšo pesem zate, eee Če bi vedel odkril bi vse skrivnosti zate, če bi znal Če bi znal, ti zapel bi najlepšo pesem zate, le zate Vse nevihte bi pregnal, ognjene zmaje bi odgnaaaal, dvignil te v nebo, tako lepoooo Če bi znal bi ti dal, vse najlepše stvari, kar so jih videle moje oči Če bi vedel bi znal in več ne bi iskal, katero pesem naj pojem ti Če bi znal, bi napisal najlepšo pesem zate, le zate Če bi znal, zaigral bi najlepšo pesem zate, jeee Če bi vedel odkril bi vse skrivnosti zate, samo zate Če bi znal, zaigral bi najlepšo pesem zate, jeee Pa še video: Ker je to moja prva prošnja, upam da je vse uredu oz. tako kot se pričakuje da bo. LP
Code: Intro: C Em F7M Am F Lahko bi splezal na nebo, G Em (G) utrgal bi ti zvezdo, Am F Globoko pod zemljo, G G skoval ti zlato žezlo Am F Če bi znal bi ti dal, vse najlepše stvari, Gsus4 Em kar so jih videle moje oči Am F Če bi vedel bi znal in več ne bi iskal, G G katero pesem naj pojem ti C G Am F Če bi znal, bi napisal najlepšo pesem zate, če bi znal C G Am F Če bi znal, zaigral bi najlepšo pesem zate, zate
Živjo Tale pesem je res lepa. Rad bi jo zaigral na klasično kitaro pa mi nikakor ne ratuje. Zelo bi bil vesel, če bi kdo od vas profijev napisal/pokazal vsaj približno kako se jo zabrenka. Hvala!
mondxxi v bistvu temule manjka samo še en kos tam proti koncu ...naj temu rečem bridge? moj nepopoln predlog: Code: Am C Dm Am C Dm Vse nevihte bi pregnal, Am C F ognjene zmaje bi odgnaaaal, G C dvignil te v nebo, tako lepoooo