Medtem ko smo selil trzalico sva z a-molom mela mal e-mail korespondence... Prosil me je za "Sandi Canev - Ljubav Za Sve" ker se je izkazalo da je to pravzaprav Bethovnova Oda radosti; tista ki je zdaj pravzaprav naša uradna himna... in ker uradno zadeva nima besedila > KLIK in ker predvidevam pa da se bo prej ali slej pojavila kaka slo različica (če se že ni) odpiram tole temo: takole sem akordiral "ljubav za sve" Code: Sandi Cenov - Ljubav Za Sve ( Oda radosti ) G C D G D G Ljubav za sve, ljubav za sve C Ljubav je sve sto ostaje D U ime nade za bolje dane G Osmijehom srusi zidove. G Ljubav za sve, ljubav za sve C Nek' samo ljubav vodi nas D U novi svijet, u bolji svijet G D Kreni i ne okreci se. G Povedi me u svijet C Gdje samo ljubav ostaje D I ne boj se za nas G D Dolaze bolje godine G I samo ti i ja C I novi svijet oko nas D I samo ti i ja G D Mozemo sve zajedno. Pogledaj dan sto budi sve Dotakni sunce usnama I kreni sada, ljubav je snaga U svijet bez tajni i prevara. Hocu da znas, hocu da znas Tu uvijek naci ces svoj dom Pruzi mi ruke ne boj se nista Kreni i ne okreci se. pa še tole tablaturo sem našel na enemu forumu pa seveda še celo goro GP fajlov itd , recimo sam na Ultimate guitar
Sicer ne vem kako to, toda nas so še v OŠ (mnoga mnoga leta nazaj) učili da ima v prevodu Oda radosti nekako takšno besedilo: Lep pozdrav