Ojačevalec - čajavec

Discussion in 'Oprema' started by johny, Oct 20, 2013.

 1. johny

  johny New Member

  rad bi zvedel kaj o tem ojačevalu ,dobil sem ga od sorodnika ,ki mu je par let ležal na podstrešju ,basi ne delajo drugač pa se nekaj iz njega ne kadi mogoče je kakšna malenkost .prilagam slike da bo lažje si predstavit zadevo ,mogoče ima kdo izmed vas izkušnje s tem ojačevalcem in če se splača popravit .

  hvala za vaše odgovore .

  johny [​IMG]
   
 2. johny

  johny New Member

 3. mondxxi

  mondxxi Super Moderator Staff Member

  Ponavad se od silnega tresenja ta veliki elektrolitski kondenzatorji na izhodu.. ali pa na usmerniškem delu... odlomijo ali razlotajo.
   
 4. johny

  johny New Member

  bom ga peljal na pregled ,mogoče neki strošek nebo ,pa naj bo doma špilat more vredi če je porihtan ,pa malo nostalgije nena škodi .
   
 5. Y MORE

  Y MORE Junior Member

  Jaz imam čajavca doma. Igral sem bolj malo nanj.. mi je pa moj serviser Sergej Jereb rekel, da je najverjetneje iz 80h. Mi pa nekaj škrtajo potenciometri, bog si ga vedi, če sploh še dela, ker ga nisem priklapljal že par let. :) Kaj bolj konkretnega o ferštu ti pa ne vem povedat, žal..
   
 6. johny

  johny New Member

  ja saj meni tudi neke škrta ,samo nekaj nea da iz sebe za tako mašino bi moglo bolj pokat ,,sicer basi ne delajo .bom prej vprašo čurina v mariboru če se splača to popravljat da ga ne nosim po celem mestu ker je kar teška ta zadeva.
   
 7. Y MORE

  Y MORE Junior Member

  Ja, po tem so pa znani.. zgleda kot pralni stroj in težak je.. zelo. :)
   
 8. johny

  johny New Member

Share This Page