Prosil bi če kdo ve tablature za tole pesem. Intro + vsi soloti in vmes potek. Iskal sem že vsepovsod a nisem našel. Našel sem samo akorde. Če se komu da ali karkoli če lahko ustvari tablature. Hvala^_^
Prosim, da sedaj naložiš to v Dolpoteg, drugače se ne bomo nikdar več potrudili za tebe Code: [FONT=Courier New]Transkripcija: Ljubisa Prica (prica@efos.hr) Album : Live In ZeKaeM (bez struje) Home : 2akordi.net h - hammer on p - pull off b - bend string up r - release bend / - slide up \ - slide down (Intro) E|---------|---------|---------|---------|---------3---|--------------| H|-----3---|-----3---|-----3---|-----3---|-------3---6-|---6-5--------| G|---3---3-|---3-----|---3---3-|---3---3-|-----3-------|--5----5---7--| D|-5-------|-3-----3-|-2-------|-1-------|-3/5---------|-5-------5----| A|---------|---------|---------|---------|-------------|--------------| E|---------|---------|---------|---------|-------------|--------------| Gm Gm/F Gm/E Gm/A# Gm Gm/F D E|-----------|---------|---------|---------|---------3-|---------|---------2-| H|-------3---|-----3---|-----3---|-----3---|-------3---|-----3---|-----3-----| G|-----3---3-|---3-----|---3-----|---3---3-|-----3-----|---3---3-|---2---2---| D|-3/5-------|-3-----3-|-2-----2-|-1-------|-3/5-------|-3-------|-0---------| A|-----------|---------|---------|---------|-----------|---------|-----------| E|-----------|---------|---------|---------|-----------|---------|-----------| Ne pitaj nocas nista pusti me da sutim ja nocas trebam mir Gm Gm/F Gm/E Gm/A# Gm Gm/F D E|---------|---------|---------|---------|---------3-|---------|---------2-| H|-----3---|-----3---|-----3---|-----3---|-------3---|-----3---|-----3-----| G|---3---3-|---3-----|---3-----|---3---3-|-----3-----|---3---3-|---2---2---| D|-5-------|-3-----3-|-2-----2-|-1-------|-3/5-------|-3-------|-0---------| A|---------|---------|---------|---------|-----------|---------|-----------| E|---------|---------|---------|---------|-----------|---------|-----------| Stare...opet peku moje... dalje... duso ti nemas nista s tim D# A# Cm Gm D# A# E|----------|---------|---------|---------|---------|-----------|---------| H|----------|-------8-|-----3---|-------4-|---------|---------8-|-----3---| G|----------|-----8---|-------3-|-----5---|-----3---|-------8---|-------3-| D|----------|---8-----|---3-----|---5-----|-------5-|-----8-----|---3-----| A|----------|-6-------|-1-------|-3-------|---5-----|-3/6-------|-1-------| E|----------|---------|---------|---------|-3-------|-----------|---------| Sa tvojeg izvo......ra moja.. dusa napila zedna tvojih godina D D# A# Cm Gm A# E|---------3p2-----|---------|---------|---------|---------|---------| H|-----3-------3---|-------8-|-----3---|-------4-|---------|-------3-| G|---2---2-------2-|-----8---|-------3-|-----5---|-----3---|-----3---| D|-0---------------|---8-----|---3-----|---5-----|-------5-|---3-----| A|-----------------|-6-------|-1-------|-3-------|---5-----|-1-------| E|-----------------|---------|---------|---------|-3-------|---------| i sada mamur......na pita gdje je utjeha gdje je F Gm E|---------|----------|-----------| H|---------|----------|-----------| G|-----2---|-----3----|-----------| D|-------3-|-------5--|-----0-0-3-| A|---3-----|---5------|-1h3-------| E|-1-------|-3--------|-----------| mladost nestala (Solo - pratnja) E|---------|---------|---------|---------|---------3---|--------------| H|-----3---|-----3---|-----3---|-----3---|-------3---6-|---6-5--------| G|---3---3-|---3-----|---3---3-|---3---3-|-----3-------|--5----5---7--| D|-5-------|-3-----3-|-2-------|-1-------|-3/5---------|-5-------5----| A|---------|---------|---------|---------|-------------|--------------| E|---------|---------|---------|---------|-------------|--------------| E|---------5-6-3-----|---------|---------|---------|---------|---------0-| H|-------3-----------|-----3---|-----3---|-----4---|-----4---|-----3-----| G|-----3---------3---|---3---3-|---3---3-|---3---3-|---3---3-|---2---2---| D|-3/5-------------5-|-3-------|-2-------|-1-------|-1-------|-0---------| A|-------------------|---------|---------|---------|---------|-----------| E|-------------------|---------|---------|---------|---------|-----------| Solo: E|------3-------------------------------------------------------------| H|--3-6----6-----------1/3--------------------------------------------| G|-----------3h5p3-5-3-----3h5-3----3p2-3p2---------------------------| D|-------------------------------5----------5-3-----------------------| A|----------------------------------------------3/5\3---3----3---5----| E|----------------------------------------------------6----6---6------| E|------------------8--8-10-----14b9r14-11-10-----------------------10-11-10-| H|---8-10-10b9r10-8---------11----------------13-11-10h11p10--------x--------| G|-7---------------------------------------------------------12-11--x--------| D|---------------------------------------------------------------------------| A|---------------------------------------------------------------------------| E|---------------------------------------------------------------------------| E|---------|---------|---------|---------|---------3-|---------|---------2-| H|-----3---|-----3---|-----3---|-----3---|-------3---|-----3---|-----3-----| G|---3---3-|---3-----|---3-----|---3---3-|-----3-----|---3---3-|---2---2---| D|-5-------|-3-----3-|-2-----2-|-1-------|-3/5-------|-3-------|-0---------| A|---------|---------|---------|---------|-----------|---------|-----------| E|---------|---------|---------|---------|-----------|---------|-----------| idu... ja ih... ponek...tebe.... duso trazim zaborav E|---------|---------|---------|---------|---------3-|---------|-2-2-2-2-2-| H|-----3---|-----3---|-----3---|-----3---|-------3---|-----3---|-3-3-3-3-3-| G|---3---3-|---3-----|---3-----|---3---3-|-----3-----|---3---3-|-2-2-2-2-2-| D|-5-------|-3-----3-|-2-----2-|-1-------|-3/5-------|-3-------|-0-0-0-0-0-| A|---------|---------|---------|---------|-----------|---------|-----------| E|---------|---------|---------|---------|-----------|---------|-----------| Molim...da se... tragov..njenim....tiho kao da je tu Gm Sve jos mirise na nju A# F Cm Cm A# I dan i jutro sto ce doc Gm A# Cm D D F Nakon ove noci, noci bez sna Gm A# Cm A# F I dvjesto godina, da ih brojim u samoci Gm A# D Od kako je otisla D# A# U mojim venama Cm Gm Jos je njenog otrova D# A# D Jos je doza prejaka D# A# Cm Gm A# Cm D A tebe ljubim da ne poludim.... da zaboravim Solo(Orgulje) |Gm F| |E D#| |Gm F| |D D| |Gm F| |E D#| |C | |D | E|----------|---------|---------|---------|---------|-----------|---------| H|----------|-------8-|-----3---|-------4-|---------|---------8-|-----3---| G|----------|-----8---|-------3-|-----5---|-----3---|-------8---|-------3-| D|----------|---8-----|---3-----|---5-----|-------5-|-----8-----|---3-----| A|----------|-6-------|-1-------|-3-------|---5-----|-3/6-------|-1-------| E|----------|---------|---------|---------|-3-------|-----------|---------| U mojim vena.....ma jos je njenog otrova jos je doza prejaka E|---------3p2-----|---------|---------|---------|---------|---------| H|-----3-------3---|-------8-|-----3---|-------4-|---------|-------3-| G|---2---2-------2-|-----8---|-------3-|-----5---|-----3---|-----3---| D|-0---------------|---8-----|---3-----|---5-----|-------5-|---3-----| A|-----------------|-6-------|-1-------|-3-------|---5-----|-1-------| E|-----------------|---------|---------|---------|-3-------|---------| A tebe ljub......im da ne poludim samo E|---------|---------------3-| H|---------|---------3----3--| G|-----2---|-------3-----3---| D|-------3-|-----5------5----| A|---3-----|-----------5-----| E|-1-------|-1/3-------------|. da zaboravim[/FONT]
Potem pa preveri še tele 2 GP datoteke, najdene na isti strani 2akordi.net Sve još miriše na nju v1 Sve još miriše na nju v2 sam tabe pa tudi naloži, kot je LiMuBai napisu ...
OMG. Vi ste defintivno the best! Hvala vam lepa. Iskal sem ta TAB po skoraj da vseh straneh a ga nisem našel. Res hvala lepa za vaš trud. defintivno se jo bom naučil in če še dobim kak program za snemati zvok in ga čistiti bom to tudi defintivno posnel in objavil tukaj. Hvala vam lepa. Bom naložil v dolpoteg. Hvala lepa!!!!
Ja ane...se opravičujem za tole...ampak jaz ne vem kje je dolpoteg. Ker sem novinec tukaj tudi ne vem kako priti do foruma kako uporabljati forum. Dolpoteg naj bi bil v Akordi/tabulature;ampak meni ga tam ne prikaže. A je mogoče skrit v kakšni podmapi ali kaj? Se opravičujem za tole. Aja pa še to..v teh tabulaturah nisem zasledil drugega solota? A ne obstaja? Ne bi rad zvenel nehvaležen ker sem. Ampak jaz bi to pesem res rad znal zaigrati celo, od začetka do konca(da se bom potem lahko hvalil z njo). Posluha nimam toliko da bi solo zaigral po posuluhu( ). Še enkrat drugi solo ali nekaj takega? Prosim. Zahvaljujem se vama za tele tabulature. Celo pesem že znam skoraj da na pamet. Hvala vama lepa.
Aja. Dolpoteg = Akordi/tabulature. Sem nameraval dodati datoteko a vidim da ste to že storili. Hvala vseeno. Zadnje čase imam malo problemov z računalnikom zato se ne morem vpisati na forum vsak dan. Hvala
Levo zgoraj imaš okvirček 'Glavni meni' In tam imaš link Akordi/Tabulature - to je Dolpoteg, le da smo ga tako preimenovali. Kako pa lahko naložiš tabulature... Zgoraj, na vrhu strani boš našel link Dodaj datoteko - klikneš nanj, naprej se boš pa verjetno že znašel, ker je stvar preprosta Če pa ne bo šlo pa vprašaj tukej...
Nope, jest sem one ostale naložu! S tole sem pa tebe čakal... sam - zdej sem pa res kr še to dal gor: Sve još miriše na nju v3