Lep pozdrav. Kot lahko preberete v naslovu sem velik navdušenec PArnega "vlaka". Nikjer ne zasledim (skoraj nikjer) GP tablatures od njih. in bi bil zelo vesel ?e bi se našlo kakšna pesem od njih (Sjaj U O?ima, Anja, Zastave, Nemirno more, Pusti nek traje, Kada me dotakne) Predvsem išem Solote in tisto NEritmi?no kitaro. Ni važno ?e ni Gp datotek, samo da ni beležka. Hvala
na 2akordi.net jih je v sekciji x-novosti eno malo morje. Ker se tam niti ne da delat linkov, niti ti tam kot gost nimaš možnosti "pretrage" ti tukaj copy/paste, kaj vse najde "pretraga" pod geslom Parni valjak v sekciji X-novosti. Poleg tega preglej še BeTON in GP sekcijo. Kako do BerTOna oz do GP si preberi v ?lanku "Kako iš?emo..." klikni na moj podpis! pa še obljubljeni spisek: parni valjak - autoput.txt (xNovosti) parni valjak - dok je tebe (uvod).txt (xNovosti) parni valjak - glavnom ulicom.txt (xNovosti) parni valjak - javi se.txt (xNovosti) parni valjak - jesen u meni (live).gp4 (xNovosti) parni valjak - jesen u meni(cela).gp4 (xNovosti) parni valjak - jesen u meni.gp4 (xNovosti) parni valjak - ljubavna (uvod)ispravljena.txt (xNovosti) parni valjak - ljubavna(uvod).gp4 (xNovosti) parni valjak - ljubavna.gp4 (xNovosti) parni valjak - maloj ptici s juga.gp4 (xNovosti) parni valjak - moja je pjesma lagana(solo).gp4 (xNovosti) parni valjak - moja je pjesma lagana.gp4 (xNovosti) parni valjak - neda.gp4 (xNovosti) parni valjak - oba lica ljubavi(bass).txt (xNovosti) parni valjak - ostani s njim.txt (xNovosti) parni valjak - pariz ispravak.txt (xNovosti) parni valjak - pusti nek traje(intro).gp4 (xNovosti) parni valjak - suncanom stranom (nedovrsena).gp4 (xNovosti) parni valjak - suncanom stranom.gp4 (xNovosti) parni valjak - sve jos mirise na nju(acoustic solo).gp4 (xNovosti) parni valjak - sve jos mirise na nju(cijela).gp4 (xNovosti) parni valjak - uhvati ritam (uvod).gp4 (xNovosti) parni valjak - uhvati ritam(uvod).gp4 (xNovosti) parni valjak - uhvati ritam.gp4 (xNovosti) parni valjak - zagreb ima isti pozivni.gp4 (xNovosti) parni valjak - zastave (solo).gp4 (xNovosti) parni valjak - zastave(1).gp4 (xNovosti) parni valjak - zastave(solo).gp4 (xNovosti) parni valjak - zastave.gp4 (xNovosti) vsega ne bi nalagal na trzalico - povej ?e ti je kaj od zgornjega vše? oziroma ?e te zanima - pa bom naložil.
Jaz sem se tam zdaj registriral in dodelilo mi je status F5. Ko ho?em priti do zgornjih datotek, mi napiše 'Pretraga arhive zahtjeva korisni?ki nivo E6 ili ve?i!'. Jaz bi imel slede?e: # parni valjak - jesen u meni (live).gp4 (xNovosti) # parni valjak - jesen u meni(cela).gp4 (xNovosti) # parni valjak - jesen u meni.gp4 (xNovosti) # parni valjak - ljubavna(uvod).gp4 (xNovosti) # parni valjak - ljubavna.gp4 (xNovosti) # parni valjak - moja je pjesma lagana(solo).gp4 (xNovosti) # parni valjak - moja je pjesma lagana.gp4 (xNovosti) # parni valjak - sve jos mirise na nju(acoustic solo).gp4 (xNovosti) # parni valjak - sve jos mirise na nju(cijela).gp4 (xNovosti) # parni valjak - uhvati ritam (uvod).gp4 (xNovosti) # parni valjak - uhvati ritam(uvod).gp4 (xNovosti) # parni valjak - uhvati ritam.gp4 (xNovosti) # parni valjak - zastave (solo).gp4 (xNovosti) # parni valjak - zastave(1).gp4 (xNovosti) # parni valjak - zastave(solo).gp4 (xNovosti) # parni valjak - zastave.gp4 (xNovosti)