Upam da je na trzalici še kšna dobra duša. Lepo bi prosu če bi mi kdo napisal tablature za solo od pesmi Sam en mejhn poljub al pa V hiši nasprot sonca al pa ktir dug solo od Lovšina. Hvala tistmu ki si bo vzel čas vsaj za kšn solo. :worthy1:
Oprosti sem našel samo akorde: Hiša nasprot sonca G C G V hiši nasprot sonca je sedem punc doma, G C G vsak dan v tednu je ena moja ljubica. G C G V hiši nasprot sonca ni n'kol noči, G C G vse dneve nas ljubezen, nas ljubezen gor drži. C G C G V hiši nasprot sonca, v hiši nasprot sonca, C G D G v hiši nasprot sonca, nas ljubezen gor drži, D G nas ljubezen gor drži. V hiši nasprot sonca, je sedemnajst otrok, pol jih nabija žogo, drugi nabijajo rock. V hiši nasprot sonca, ne hod' noben u sluzbo in kadar ti je dolgcajt, takoj si najdeš družbo. V hiši nasprot sonca, ... V hiši nasprot sonca ni nobenih sten, dost je ena flaša, da vratar te spusti mem, v hiši nasprot sonca nikol nč ne mine in pesem ptic na vrtu je močnejša od tišine. V hiši nasprot sonca, ... V hiši nasprot sonca, ... V hiši nasprot sonca je sedem punc doma, vsak dan v tednu je ena moja ljubica. V hiši nasprot sonca ni n'kol noči, vse dneve nas ljubezen, nas ljubezen gor drži. V hiši nasprot sonca, ... Nas ljubezen gooor drži.
Ko bo administrator odobril mojo pesem bo pod avtorske posmi od sakic23, ker sem solo napisal sam do tam do kot so akordi.Druge solote še dobiš.
Smo kar prestavili pod Perota Lovšina Tukaj je LINK Sakic23, ko boš pa še ostalo napisal, pa spet uploadaj, pa bomo potem obe datoteki združili v eno... V dolpotegu moramo pač imeti smiseln red. In hvala za tvoj trud!
A misliš ko bom še ostali del komada ter druge komade?Zanimajo me komentarji kakšen je solstalo bo jutri dokončano.
Mislil sem za ostali del istega komada - ko boš dokončal, vse kompletno uploadej, pa bomo potem tisto še nedokončano verzijo izbrisali (ki si jo prej poslal).
A potem je to v bistvu že narejeno in pustimo to notri tako kot je? Če je tako, lahko v datoteki 'v hiši nasprot sonca' dopišem, da se solo 2x ponovi... ?
sakic23 al pa kdo drug lepo prosim če bi napisal še into in pa solo (Pesem: Ko so češnje cvetele), akordi in besedilo je že v dolpotegu. Bom potrpežliv in havležen vsakomur. :worthy1::worthy1::worthy1::worthy1::worthy1::worthy1::worthy1: