Ekola prvi v seriji backing trackov katere bom objavljal vsak teden na mojem youtube kanalu. Kritike, komentariji, pripombe zaželjene
Ta teden pa malo bolj umirjeno. Blues backing track. žal sem malo zanemaral tale forum. Ta je 5 v seriji. Lp
OK - vidim da si tole resno zastavil... Kaj če bi nekje še mal pojasnil komu in čemu je tole namenjeno. Za trening, za vadbo predvidevam. Kaj recimo priporočaš v zvezi s tem, itd. Pa kako si tole sproduciral; vse sam?
Seveda sem vzel resno Backing track je v osnovi namenjen preigravanju, improvizaciji ali jamu kitarista/glasbenika. Predstavlja podlago na kateri lahko posameznik izoblikuje svoje improvizaciske sposobnosti. Za osebno rast glasbenika je pomembno preigravanje in improvizacija in ker imamo vsi premalo časa ali pa ne možnosti da bi se vsak dan dobivali z frendi in đemali so backing ali jam trski idealna priložnost da to nadoknadimo. Glasbo, video, mastering, itd. sproduciram vse sam. Sem tudi avtor vse glasbe itd ekola
Zaradi pomakanja časa se je zadeva malo ustavila, tako da nebo več ravno vsak teden nov ampak bo ko bo čas. Bodo pa zato bolj kvaliteteni. Uživajte #NEW #BackingTrack #JAZZ Enjoy