Pertinač - backing track's

Discussion in 'Ekshibicionisti' started by billy_bobo, Mar 20, 2016.

1. billy_bobo

billy_bobo Member

Ekola prvi v seriji backing trackov katere bom objavljal vsak teden na mojem youtube kanalu. Kritike, komentariji, pripombe zaželjene

2. billy_bobo

billy_bobo Member

Ta teden pa malo bolj umirjeno. Blues backing track. žal sem malo zanemaral tale forum. Ta je 5 v seriji. Lp

3. billy_bobo

billy_bobo Member

‪#NEW‬ ‪#glam backing track. Subscribe for more. ‪#NewBackingTrackEveryWeek‬

4. billy_bobo

billy_bobo Member

#NEW #pop #rock backing track. Suscribe for more. #NewBackingTrackEveryWeek

5. billy_bobo

billy_bobo Member

#New #backingTrack #djent #dropA
    #NewBackingTrackEveryWeek

Last edited: May 11, 2016
  6. billy_bobo

billy_bobo Member

7. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

OK - vidim da si tole resno zastavil... Kaj če bi nekje še mal pojasnil komu in čemu je tole namenjeno. Za trening, za vadbo predvidevam. Kaj recimo priporočaš v zvezi s tem, itd.
    Pa kako si tole sproduciral; vse sam?

8. billy_bobo

billy_bobo Member

Seveda sem vzel resno :D Backing track je v osnovi namenjen preigravanju, improvizaciji ali jamu kitarista/glasbenika. Predstavlja podlago na kateri lahko posameznik izoblikuje svoje improvizaciske sposobnosti. Za osebno rast glasbenika je pomembno preigravanje in improvizacija in ker imamo vsi premalo časa ali pa ne možnosti da bi se vsak dan dobivali z frendi in đemali so backing ali jam trski idealna priložnost da to nadoknadimo.

Glasbo, video, mastering, itd. sproduciram vse sam. Sem tudi avtor vse glasbe itd :D

ekola

9. billy_bobo

billy_bobo Member

#New#BackingTrack#SpeedMetal#NewBackingTrackEveryWeek

10. billy_bobo

billy_bobo Member

#NEW#blackface#blues#backingtrack

11. billy_bobo

billy_bobo Member

Zaradi pomakanja časa se je zadeva malo ustavila, tako da nebo več ravno vsak teden nov ampak bo ko bo čas. Bodo pa zato bolj kvaliteteni. Uživajte

#NEW #BackingTrack #JAZZ :D Enjoy

12. billy_bobo

billy_bobo Member

#NEW REGGAE backing track fro you :D Enjoy and jamm :D

13. billy_bobo

billy_bobo Member

‪#‎NEW‬ ‪#‎BT‬ ‪#‎backingtrack‬ ‪#‎ska‬

14. billy_bobo

billy_bobo Member

Ekola backing track serija se vrača. Tokrat sem posvetil ga John Mayer-ju. Prijetno đemanje

Share This Page