<div align="center"> http://pesmarica.rutka.net/ :arh: :frum: :slo: :yug: :svet: :ktar: :txt: :crd: :mid: :mp3: :tabr: taborni?ka pesmarica </div>
Vizualno gledano je Rutka lepa stran. ?koda, ker niso malo ve? aktivni pri urejanju strani. Pa zelo cenzurirajo forum. 1x sem napisal na njihovi strani, da i??em pomo? in so kar brez obvestila deletirali sporo?ilo. Se mi ni zdelo seveda fer. Mislim, da jih bi ta minuta ne stala ni?. Vsebinsko pa si ne bi smeli dopustiti, da jih trzalica ?ije po taborni?kih pesmih, ker so sami namenjeni temu delu populacije. ?koda. (?e kdo bere - vsaj z trzalice si jih dolj potegnite in jih dajte na svojo stran!) Stran ocena 4 Odnos ocena 1 Pokritost 2 Skupaj 2 (res ?koda)
<div class='quotetop'>QUOTE(LiMuBai @ Apr 27 2006, 02:27 PM) [snapback]8352[/snapback]</div> :42: ka sem forum, zgre?u? a dodamo ikonco ? zato je fajn da jih po ve? gleda... Hvala PS... zakaj pa nisi sam dodal ikonce?
Hehe, ne bom ti v zelje skako - majo forum ja. ******.rutka.net (imajo ves sistem narejen na subdomenah). Forum je torej forum.rutka.net (se mi zdi no)
bo drzal naslov ja sam obiskujem oba foruma... kar se pa pesmarice tice je pa res da je vasa dosti boljsa...
<div class='quotetop'>QUOTE(dimi @ Apr 27 2006, 03:02 PM) [snapback]8365[/snapback]</div> :24: Hvala tkole sem si prbli?n predstavljal, da bomo delal ta spisek...
ja ni zakej.... rad pomagam kadar znam :42: sam drgac na tem (forum.rutka.net) forumu ni kej dosti debat o glasbi, kr je to pac vsesplosni taborniski forum. lp
<div class='quotetop'>QUOTE(dimi @ Apr 27 2006, 03:26 PM) [snapback]8369[/snapback]</div> ooops... ma? prov - bo ikona najbr? ven letela!