Piknik 2015 - (10 let na spletu)

Discussion in 'O strani, s stranjo, za stran' started by NoMAD, May 22, 2015.

1. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Imeli smo že 5 uradnih piknikov in enega neuradnega (kostanjevega)

Piknik 2007
    (Dornava)
    Piknik 2008 (Dornava) - forum tema je izhlapela v internetna nebesa med zadnjim mrkom trzalice
    Piknik 2009 (Smlednik) - velik del postov ni preživel omenjenega mrka
    Piknik 2010 (Smlednik) - velik del postov ni preživel omenjenega mrka
    Piknik 2013 (Dornava)

Za pijačo in jedačo bo poskrbljeno. Ne bo sicer zastonj, a nihče ne bo bankrotiral... Nekje ranga 10 - 20 € bo najverjetneje dovolj
    Kje je Smledniški Stari grad: Klikni si na itinerar
    Pričeli bomo kmalu po poldnetu, uradno ob 13h.

še dva YouTube posnetka za osvežitev spomina:

2009

2010

Vabljeni!

Udeležbo lahko potrdiš tukaj spodaj v komentarjih.
    Ali pa če se poklikaš na Facebook strani našega piknika

Attached Files:

Last edited: Mar 30, 2017
  2. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Se vidimo :D

3. zingy

zingy Member

Se bom potrudil in prišel! :)

4. chipipi

chipipi Junior Member

Pridem skupaj z AliAsom. :yes:

5. NoMAD

6. NoMAD

Š pelkina vila je v teh par letih, kar nas je nazadnje gostila, pridobila na višini in izgledu

Se vidimo !

7. NoMAD

Če nas bo tudi letos (hvaljen bodi Murphy) pral dež mislim da imamo rezervno lokacijo za bend...
    Plac med hiško in paviljonom so razširili in pokrili. Akustika je pa seveda jako vprašljiva, ampak v sili hudič muhe žre.
    Mogoče bi že kar po defoltu sem postavili bend, če seveda sploh bo kak kompleten bend, oziroma, ali sploh imamo bobne in bobnarja, a bo kdo prispeval feršterkerijo itd. Kot veste so to vse vprašanja ki so precej nad mojim vedenjem. Bi se mogoče tu kak vikend oglasil kdo ki se mu več sanja o tem; Alex, Leon, Š tefan, Aleš mogoče... pa spijemo še kak pir v bližnji okrepčevalnici...

za info sem mal pofotkal in poslikal

[YOUTUBE]RNr1ikPr9ZM[/YOUTUBE]

Attached Files:

8. NoMAD

Vremenska napoved za konec tedna je obetavna in povsem netipična za naše piknike. :)
    Ta konec tedna se torejj vidimo. Začeli bomo kmalu po 13 uri. Končali pa ko se bomo povsem upehali.

Za pijačo in jedačo bo poskrbljeno. (Upam da se bo našel še kak dežurni ljubitelj peke na žaru)
    Za kotizacijo, konzumacijo, vstopnino al krkolže bomo pobiral po 10€. Več ne rabite!... razen kitare seveda.
    Lahko si tudi sprintate kako pesmarico; jaz priporočam 200 Slovenskih.

Za elektrificirane jammerje priporočam malo dogovarjanja, kaj bo kdo prinesel, na placu je samo štrom. feršti, bobni, basi itd....

Če sem ka pozabil povedat pa vprašajte.

9. shemshi

shemshi Super Moderator Staff Member

Piiiiiiiiiiiiiikniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik za deseeetiii rojstni dan je pred vrati!!!!! :party.bananajam::D Jabadabadu!!!! :))))))))))

Letos mi lepo vreme čisto nič ne koristi...hočem dež, da lahko pridem na piknik predno vsi greste. :)
    Če mi nekako čudežno uspe v soboto najti prevoz do LJ se vam pridružim ob polnoči, tako da le glejte,
    da boste vztrajali dolgo v noč. :)

10. g3jam

g3jam New Member

Ja fajn zadeva tole: upgrade-ana hiška, a tudi grad? :huh: Fajn piknik želim z obilo kitarsko-kulinaričnih užitkov! Žal pa ne morem priti, ker grem čez vikend v Dolomite kolesarit.

11. NoMAD

škoda, pogrešal bomo Totenhozen ;)

12. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Bobnarja ne morem zrihtat, bomo pa najbrž prnesli en cajon za popestritev akustičnih brenkanj (bo že kdo mal tolkel).
    Al bo kdo drug pripeljal bobnarja in bobne? (da vem kere kitare vzet) :)

13. NoMAD

Super - Prideš sam, al s standardno dolensko klapo? Tolk da vem če moram več vina prpravit ;)

14. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Standardni basist bo z mano pa naš novi pevc - on ima mal večjo porabo, ampak bolj pivo ;) Mislim, da sta oba že na FB pofočkana.
    Pomojem bomo vsi bolj na pivu, tudi kakšen špricer z belim je kr popularen. :)

15. NoMAD

Piknik je zaključen.
    bila jer čista jeba

16. NoMAD

17. mondxxi

mondxxi Super Moderator Staff Member

NoMAD, lepo si nas pogostil! Imeli smo super vlečne konje za preigravanje pesmi tako iz pesmarice, kot tudi brez nje. Š e en lepo preživet večer ob kitari in ostalih inštrumentih. Itak se pa največ vidi iz posnetkov...

18. NoMAD

Hvala!
    Bila je majhna a izbrana druščina. Posnetkov je še enepar, jih bom tekom dneva vse naložil.

19. protein

protein Member

Mi je žal,da nisem mogel prit....Ena boljših stvari je vedno (bil) piknik....

20. shemshi

shemshi Super Moderator Staff Member

Saj sem vedela, da se boste imeli brezveze. :D :D

Super posnetki, da si še mi malce ustvarimo vtis o tem kako fino ste se imeli.

Opažam pa še, da je modernizacija vrdla tudi na piknike. ;)

Share This Page