Imeli smo že 5 uradnih piknikov in enega neuradnega (kostanjevega) Piknik 2007 (Dornava) Piknik 2008 (Dornava) - forum tema je izhlapela v internetna nebesa med zadnjim mrkom trzalice Piknik 2009 (Smlednik) - velik del postov ni preživel omenjenega mrka Piknik 2010 (Smlednik) - velik del postov ni preživel omenjenega mrka Piknik 2013 (Dornava) Za pijačo in jedačo bo poskrbljeno. Ne bo sicer zastonj, a nihče ne bo bankrotiral... Nekje ranga 10 - 20 € bo najverjetneje dovolj Kje je Smledniški Stari grad: Klikni si na itinerar Pričeli bomo kmalu po poldnetu, uradno ob 13h. še dva YouTube posnetka za osvežitev spomina: 2009 2010 Vabljeni! Udeležbo lahko potrdiš tukaj spodaj v komentarjih. Ali pa če se poklikaš na Facebook strani našega piknika
Fajn.... vidim da ste/so se še bolj navdušeno poklikal na FB strani posvečeni pikniku tam je že 23 prijavljenih. :banana:
Š pelkina vila je v teh par letih, kar nas je nazadnje gostila, pridobila na višini in izgledu Se vidimo !
Če nas bo tudi letos (hvaljen bodi Murphy) pral dež mislim da imamo rezervno lokacijo za bend... Plac med hiško in paviljonom so razširili in pokrili. Akustika je pa seveda jako vprašljiva, ampak v sili hudič muhe žre. Mogoče bi že kar po defoltu sem postavili bend, če seveda sploh bo kak kompleten bend, oziroma, ali sploh imamo bobne in bobnarja, a bo kdo prispeval feršterkerijo itd. Kot veste so to vse vprašanja ki so precej nad mojim vedenjem. Bi se mogoče tu kak vikend oglasil kdo ki se mu več sanja o tem; Alex, Leon, Š tefan, Aleš mogoče... pa spijemo še kak pir v bližnji okrepčevalnici... za info sem mal pofotkal in poslikal [YOUTUBE]RNr1ikPr9ZM[/YOUTUBE]
Vremenska napoved za konec tedna je obetavna in povsem netipična za naše piknike. Ta konec tedna se torejj vidimo. Začeli bomo kmalu po 13 uri. Končali pa ko se bomo povsem upehali. Za pijačo in jedačo bo poskrbljeno. (Upam da se bo našel še kak dežurni ljubitelj peke na žaru) Za kotizacijo, konzumacijo, vstopnino al krkolže bomo pobiral po 10€. Več ne rabite!... razen kitare seveda. Lahko si tudi sprintate kako pesmarico; jaz priporočam 200 Slovenskih. Za elektrificirane jammerje priporočam malo dogovarjanja, kaj bo kdo prinesel, na placu je samo štrom. feršti, bobni, basi itd.... Če sem ka pozabil povedat pa vprašajte.
Piiiiiiiiiiiiiikniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik za deseeetiii rojstni dan je pred vrati!!!!! arty.bananajam: Jabadabadu!!!! ))))))))) Letos mi lepo vreme čisto nič ne koristi...hočem dež, da lahko pridem na piknik predno vsi greste. Če mi nekako čudežno uspe v soboto najti prevoz do LJ se vam pridružim ob polnoči, tako da le glejte, da boste vztrajali dolgo v noč.
Ja fajn zadeva tole: upgrade-ana hiška, a tudi grad? :huh: Fajn piknik želim z obilo kitarsko-kulinaričnih užitkov! Žal pa ne morem priti, ker grem čez vikend v Dolomite kolesarit.
Bobnarja ne morem zrihtat, bomo pa najbrž prnesli en cajon za popestritev akustičnih brenkanj (bo že kdo mal tolkel). Al bo kdo drug pripeljal bobnarja in bobne? (da vem kere kitare vzet)
Standardni basist bo z mano pa naš novi pevc - on ima mal večjo porabo, ampak bolj pivo Mislim, da sta oba že na FB pofočkana. Pomojem bomo vsi bolj na pivu, tudi kakšen špricer z belim je kr popularen.
NoMAD, lepo si nas pogostil! Imeli smo super vlečne konje za preigravanje pesmi tako iz pesmarice, kot tudi brez nje. Š e en lepo preživet večer ob kitari in ostalih inštrumentih. Itak se pa največ vidi iz posnetkov...
Saj sem vedela, da se boste imeli brezveze. Super posnetki, da si še mi malce ustvarimo vtis o tem kako fino ste se imeli. Opažam pa še, da je modernizacija vrdla tudi na piknike.