Tud tuki bi prosim rabu akorde Hvala Ho, ho, ho stize Nova Godina svi nesto dobijaju, svi nesto zele a ja zelim Za Novu Godinu poklon kada primim uvek zelim da to bude Lamborghini ali u stvari mozda bolje je Ferrari i dva ormana puna markiranih stvari I jednu Hondu CBR mislim da bi bilo fer nema Honda ma moze i Suzuki bilo bi super i posteno da dobijem novu kucu svelikim bazenom Refren Godinama sanjam,godinama ceznem, Novu da cekam isto kao Hugh Hefner posle lude noci i prespavanog dana dorucak da mi spremi Rihanna Svako nesto zeli, svako nesto voli a ja ove noci zelim Angelinu Jolie neko ima sve, ako neka ima meni samo treba Adriana Lima Novi CLA beli Mercedes u njemu da se vozimo ja i Eva Mendes malo u Panamu, malo na Bahame da na plazi provodimo zimske dane Za Novu Godinu poklon kada primim uvek zelim da to bude Lamborghini ali u stvari mozda bolje je Ferrari i dva ormana puna markiranih stvari I jednu Hondu CBR mislim da bi bilo fer nema Honda ma moze i Suzuki bilo bi super i posteno da dobijem novu kucu svelikim bazenom Na radiju svira neki bluz meni se plese sa Penelope Kruz Novogodisnja euforija prija mi kao Eva Longorija Docek u Monacu meni je po meri audi R8 i Halle Berry da me vozi Jason Statham da se vidim sa Victoriom Beckham Da mi godina bude slatka ko Nutella da mi sad u sobu udje Pamela i opet Eva Mendes meni mota se po glavi ne znam koju zelim vise ne znam sta da radim Refren Godinama sanjam,godinama ceznem, Novu da cekam isto kao Hugh Hefner posle lude noci i prespavanog dana dorucak da mi spremi Rihanna