Prosil bi za akorde pesmi :VSE KAR ŽELIM ZDAJ SI TI VSE KAR ŽELIM ZDAJ SI TI Pada dež april je v meni sanjam tja v deževno noč Postelja zdaj zopet polna je laži Dišeč spomin zgorelih sanj še živi in dežne kaplje so kot čas, ki proč od tebe zdaj beži Rad bi spet nocoj vrnil čas nazaj Ref: Vse kar želim zdaj si ti Vse kar želim nocoj Sanje trenutek s teboj Tudi če lažeš mi https://www.youtube.com/watch?v=YLwv_ZvQtfM
Jaz mam že napisan, ampak čakam nate, da najprej spišeš komplet besedilo. Druga kitica, takoj po refrenu se začne z: Dežja ni več nov je dan ...
Zdj pa mislim da je prav.... VSE KAR ŽELIM ZDAJ SI TI Pada dež april je v meni sanjam tja v deževno noč Postelja zdaj zopet polna je laži Dišeč spomin zgorelih sanj še živi in dežne kaplje so kot čas, ki proč od tebe zdaj beži Rad bi spet nocoj vrnil čas nazaj Ref: Vse kar želim zdaj si ti Vse kar želim nocoj Sanje trenutek s teboj Tudi če lažeš mi Dežja ni več nov je dan tebe ni in žalost ima nov obraz upanje pa ne umre Rad bi spet nocoj vrnil čas nazaj Ref:
[TAB] F#m ... Pada dež april je v meni D ... sanjam tja v deževno noč Hm C#m7 F#m ... Postelja zdaj zopet polna je laži F#m ... Dišeč spomin zgorelih sanj D E ... še živi in dežne kaplje so kot čas, C#m7 F#m ki proč od tebe zdaj beži E F#m D Rad bi spet nocoj E F#m D vrnil čas nazaj A D Vse kar želim zdaj si ti C#m7 Hm D ... Vse kar želim nocoj E A D ... Sanje trenutek s teboj C#m7 Hm E ... Tudi če lažeš mi [/TAB]