Poučevanje kitare (KR)

Discussion in 'Prodam, kupim, najamem, podarim, dobim' started by AnžeEsc, Jul 14, 2011.

1. AnžeEsc

AnžeEsc New Member

INDIVIDUALNO UČENJE KITARE (akustične ali električne), IN SICER VSE ZVRSTI, KI SPADAJO POD 'ROCK' (tudi POP)! Sem iz KRANJa.

Poučujem kvalitetno: 1 ura (60 min) = 17 EUR

UČIM TAKO ZAČETNIKE, KOT TISTE, KI ŽELIJO ZNATI VEČ KOT JE SAMO MENJAVANJE OSNOVNIH AKORDOV. ZAINTERESIRANI ME POKLIČITE NA: 041 982 870.

Nekaj besed o meni: Imam že 10 let izkušenj s poučevanjem kitare, kitaro igram 17 let, sprva sem bil nekaj let samouk, kasneje sem znanje izpopolnjeval 4 mesece v Ameriki (L.A., Musicians Institute), pred petimi leti pa sem zaključil 3 letno šolanje oz. dodatno izpopolnjevanje pri Mateju Mršniku (Felix Langus, ex Neisha, ex Tinkara Kovač, ex Laibach) in Mateju Hotku (ex Leeloojamis, ex Demolition Group, itd.). 9 let sem igram tudi v kranjskem bendu ESCAPE (www.myspace.com/escapetheband), eno leto v bendu Tadej & Playfulness (http://www.myspace.com/tadejplayfulness , http://www.playfulnessband.com) in sodeloval z Ginom (http://www.gino.si).

Š e par stavkov o mojem načinu poučevanja: poučujem vse (akorde, solaže oz. lestvice in teorijo), in sicer na konkretnem/ih primeru/ih, se pravi na določenem komadu/ih, po možnosti na tistem/ih, kateri (so) ti je všeč in bi se ga/jih rad/a naučil/a.

Tako učenje se mi zdi najbolj smiselno, ker ti da neko dodatno veselje in motivacijo za naprej. Konec koncev, skoraj vsak najprej začne oz. želi igrat kitaro (ali katerikoli inštrument) zato, da bi zaigral najljubši komad, šele kasneje pa mogoče pride do želje po ustvarjanju svoje avtorke glasbe.

Hkrati pa moram opozorit, da se je določene stvari (kot so npr. osnove) vseeno treba naučit najprej. Kar pa pomeni, da ni nujno, da bodo ravno prvi komadi, ki bi se jih učil/a, prav tisti, ki so ti naj...najbolj všeč. Bodo pa skoraj sigurno taki, ki jih poznaš in so v stilu glasbe, ki ti je všeč, tako da ti bodo vsaj približno pri srcu. Skratka komadi po dogovoru. Je pa res, da se npr. v 3-4 mesecih ne da pridobit toliko znanja, da bi se lahko lotil/a učenja solaž, kaj šele zahtevnejših. Korak za korakom. Sicer pa ne bom pametoval, te stvari gotovo itak že veste.

Aja, še to. Pri učenju ne morim z notami, kot to počnejo mogoče 'drugje' - recimo na večini glasbenih šol. Če te pa zanimajo, te pa lahko z njimi tudi spoznam. Vendar je moj nasvet, da jih je dobro sprva samo toliko poznat, da so ti takrat v pomoč, ko ti kaj ni čisto jasno. Ni pa pogoj, da jih moraš znat obvezno aktivno brat, če hočeš dobr igrat kitaro. Sploh pa v rock glasbi ne.

Če si zainteresiran/a, me pokliči!

Lp, Anže

2. AnžeEsc

AnžeEsc New Member

Poletje se bliža koncu in vedno več bo spet časa za intenzivnejše igranje kitare, začenja se tudi novo šolsko leto, tako da vabim vse zagrete, tako bodoče kot tiste, ki so se s kitaro že spoznali, na pridobivanje ter izpopolnjevanje svojega znanja na šestih strunah. ;)

Anže

3. AnžeEsc

AnžeEsc New Member

September je spet tu in začela se je spet nova sezona (2012/13) za učenje kitare, tako da interesenti lahko brez odlašanja pokličete na številko zgoraj. Se slišimo :)

Anže

4. AnžeEsc

AnžeEsc New Member

Bliža se začetek novega šolskega leta 2013/14 za učenje kitare, tako da interesenti lahko pokličete kadarkoli med šolskim letom. Cena je ista (glej zgornji post), dela se po programu prilagojenemu vsakemu posamezniku, sposobnostim in željam. Upam da se slišimo ;)

Anže

5. AnžeEsc

AnžeEsc New Member

Pred kratkim se je sprostilo še nekaj novih mest za učenje kitare, tako da lahko novi ali stari interesenti brez problemov pokličete (telefon je naveden v začetnem postu). Za tiste, ki pa se prvič pri meni vpišete na ure kitare, nudim 10% POPUST za mesečno šolnino!!! Ta AKCIJA velja v VESELEM DECEMBRU! ;) Se slišimo...

Anže

Share This Page