INDIVIDUALNO UČENJE KITARE (akustične ali električne), IN SICER VSE ZVRSTI, KI SPADAJO POD 'ROCK' (tudi POP)! Sem iz KRANJa. Poučujem kvalitetno: 1 ura (60 min) = 17 EUR UČIM TAKO ZAČETNIKE, KOT TISTE, KI ŽELIJO ZNATI VEČ KOT JE SAMO MENJAVANJE OSNOVNIH AKORDOV. ZAINTERESIRANI ME POKLIČITE NA: 041 982 870. Nekaj besed o meni: Imam že 10 let izkušenj s poučevanjem kitare, kitaro igram 17 let, sprva sem bil nekaj let samouk, kasneje sem znanje izpopolnjeval 4 mesece v Ameriki (L.A., Musicians Institute), pred petimi leti pa sem zaključil 3 letno šolanje oz. dodatno izpopolnjevanje pri Mateju Mršniku (Felix Langus, ex Neisha, ex Tinkara Kovač, ex Laibach) in Mateju Hotku (ex Leeloojamis, ex Demolition Group, itd.). 9 let sem igram tudi v kranjskem bendu ESCAPE (www.myspace.com/escapetheband), eno leto v bendu Tadej & Playfulness (http://www.myspace.com/tadejplayfulness , http://www.playfulnessband.com) in sodeloval z Ginom (http://www.gino.si). Š e par stavkov o mojem načinu poučevanja: poučujem vse (akorde, solaže oz. lestvice in teorijo), in sicer na konkretnem/ih primeru/ih, se pravi na določenem komadu/ih, po možnosti na tistem/ih, kateri (so) ti je všeč in bi se ga/jih rad/a naučil/a. Tako učenje se mi zdi najbolj smiselno, ker ti da neko dodatno veselje in motivacijo za naprej. Konec koncev, skoraj vsak najprej začne oz. želi igrat kitaro (ali katerikoli inštrument) zato, da bi zaigral najljubši komad, šele kasneje pa mogoče pride do želje po ustvarjanju svoje avtorke glasbe. Hkrati pa moram opozorit, da se je določene stvari (kot so npr. osnove) vseeno treba naučit najprej. Kar pa pomeni, da ni nujno, da bodo ravno prvi komadi, ki bi se jih učil/a, prav tisti, ki so ti naj...najbolj všeč. Bodo pa skoraj sigurno taki, ki jih poznaš in so v stilu glasbe, ki ti je všeč, tako da ti bodo vsaj približno pri srcu. Skratka komadi po dogovoru. Je pa res, da se npr. v 3-4 mesecih ne da pridobit toliko znanja, da bi se lahko lotil/a učenja solaž, kaj šele zahtevnejših. Korak za korakom. Sicer pa ne bom pametoval, te stvari gotovo itak že veste. Aja, še to. Pri učenju ne morim z notami, kot to počnejo mogoče 'drugje' - recimo na večini glasbenih šol. Če te pa zanimajo, te pa lahko z njimi tudi spoznam. Vendar je moj nasvet, da jih je dobro sprva samo toliko poznat, da so ti takrat v pomoč, ko ti kaj ni čisto jasno. Ni pa pogoj, da jih moraš znat obvezno aktivno brat, če hočeš dobr igrat kitaro. Sploh pa v rock glasbi ne. Če si zainteresiran/a, me pokliči! Lp, Anže
Poletje se bliža koncu in vedno več bo spet časa za intenzivnejše igranje kitare, začenja se tudi novo šolsko leto, tako da vabim vse zagrete, tako bodoče kot tiste, ki so se s kitaro že spoznali, na pridobivanje ter izpopolnjevanje svojega znanja na šestih strunah. Anže
September je spet tu in začela se je spet nova sezona (2012/13) za učenje kitare, tako da interesenti lahko brez odlašanja pokličete na številko zgoraj. Se slišimo Anže
Bliža se začetek novega šolskega leta 2013/14 za učenje kitare, tako da interesenti lahko pokličete kadarkoli med šolskim letom. Cena je ista (glej zgornji post), dela se po programu prilagojenemu vsakemu posamezniku, sposobnostim in željam. Upam da se slišimo Anže
Pred kratkim se je sprostilo še nekaj novih mest za učenje kitare, tako da lahko novi ali stari interesenti brez problemov pokličete (telefon je naveden v začetnem postu). Za tiste, ki pa se prvič pri meni vpišete na ure kitare, nudim 10% POPUST za mesečno šolnino!!! Ta AKCIJA velja v VESELEM DECEMBRU! Se slišimo... Anže