Pravila sobe "Kupim glasbeno opremo" (PREBERI NAJPREJ)

Discussion in 'Prodam, kupim, najamem, podarim, dobim' started by prowler, Apr 19, 2008.

 1. prowler

  prowler Senior Member

  1. Ko bi radi objavili svoj oglas, zanj nujno odprite novo temo! Ne smetite po po temah drugih "oglaševalcev"!
  2. Preden se sploh lotite pisanja oglasa, preglejte sobo "Prodajam glasbeno opremo" in preverite, če se slučajno tam nahaja oglas za to, kar iščete.
  3. Oglas v tej sobi napišite samo v primeru, ko veste, kaj bi radi kupili. Ko se še odločate o nakupu je bolje da se oglasite v sobi "Pomoč - Glasbena oprema!" Oglasi tipa "Kupim električno kitaro" (se pravi, ne veste ne oblike, ne znamke, ne nobene specifične informacije) se bodo prestavili v prej omenejno sobo.
  4. V naslovu mora jasno pisati kateri izdelek iščete (npr. Kupim kitaro Ibanez Prestige RG2550e).
  5. V naslovu naj bo napisano "kupim" (zaradi spiska novih tem na prvi strani ali v uporabnikovih opcijah recimo).
  6. Ko nekdo kupuje, ni treba, da piše razne splošne podatke o izdelku, kot so dimenzije ipd. Napisano pa naj bo seveda, kaj kupec pričakuje, torej kakšno rabljenost, poškodovanost ali starost tolerira, kakšno barvo izdelka ipd. Mogoče tudi koliko (ali kaj) je pripravjen ponuditi v zameno.
  7. Ko se izdelek proda ali pa zaradi kakeršnega koli drugega razloga oglas ne velja več, naj uporabnik to tudi napiše, da se tema lahko zapre.
  8. Prosim, da temo, ki jo odprete tudi spremljate zaradi morebitnih dodatnih pojasnil ipd.

  čŒe teme ne boste sestavili po pravilih, vas bom o tem opozoril preko zasebnega sporočila. V kolikor oglasa v roku enega tedna kljub opozorilu ne popravite, bo le-ta izbrisan.
   
  Last edited by a moderator: Nov 17, 2015

Share This Page