nujno!!! Š e enkrat bi prosil za akorde...ker sam poiskušam in nažalos nemore ugotovit Hvala Prisluhnimo Tišini - Delam na tem http://www.youtube.com/watch?v=_AFQq0vDGEY vsako jutro gledam te gledam tvoj nebeški ples zmeraj moram vprašat se kaj še skrivaš kaj ne vem vsako jutro ljubim te ljubim vsak kotiček svet v nočeh utapljam svojo moč tvoja sla poživlja mir vsako jutro gledam te gledam tvoj prešeren smeh in nemorem si kaj da ne da nebi sanjo kje je tvoje srce delam, delam na tem cele dneve ampak zmeraj priden sem delam, delam na tem da od tebe mel bi mir da od tebe mel bi mir vsako jutro varam te lažem ti o vseh stvareh ustnice pa poznajo strup reši me lahko samo tvoj smeh vsako jutro božam te božam tvoj obraz je lep zlobna misel prešine me kje končal bo moj pogled vsako jutro gledam te gledam tvoj prešeren smeh in nemorem si kaj da ne da nebi sanjo kje je tvoje srce delam, delam na tem cele dneve ampak zmeraj priden sem delam, delam na tem da od tebe mel bi mir da od tebe mel bi mir
Mislim da večino pesmi lahko zvoziš z D5 in A5 - s tem da vmes za prehod (iz D na A) po enkrat zažagaš C5... v refrenu greš pa na izmenjavo F5 in A5 tolk na brzino...