Prodam električno kitaro Squier Stagemaster (začetniški komplet)

Discussion in 'Prodam, kupim, najamem, podarim, dobim' started by Atmo, Jun 19, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Atmo

Atmo New Member

Prodam kitaro Squier stagemaster, staro že kar nekaj let, a odlično ohranjeno. Vedno skrbno hranjena v kovčku, ima le eno odrgnino laka, ki je vredna omembe. Zvok kitare je primeren ceni, ima pa zamenjan magnet in sicer je notri novi Seymour Duncan JB na bridge poziciji. Ima zelo nizek action in free floating tremolo, ki se ga da upogibati v obe smeri. Zelo primerna za začetnike tako po karakterisitikah, kot po ceni.

Kitaro prodam v kompletu s kovčkom, tremolo ročico, pasom za kitaro ter uglaševalcem. Po želji pristavim še kakšno trzalico.

V komplet spadata tudi ojačevalec Hohner force in distortion efekt Ibanez DS7.

Slike in vse ostalo na linku: http://www.bolha.com/elektricne-kit...agemaster-zacetniski-komplet--oglas1275163367

Cena je za komplet, možnost nakupa tudi posebaj, v tem primeru so cene malce drugačne.

2. Atmo

Atmo New Member

Mogoče sem pozabil omenit, da je cena za komplet 200€.
    Možna tudi menjava kompleta za kako akustično ali klasično kitaro istega cenovnega razreda.

Ponudbe z veseljem na mail ali zs.

lp, Atmo

3. Atmo

Atmo New Member

Spuščam na 170, cena v menjavah je višja.

Menjave še vedno aktualne.

lp

4. Atmo

Atmo New Member

Dokler se prodaja ena zadevca sem pripravljen še malo spustiti, ampak res samo malo, potem nazaj na fiksnih 170€.

5. Atmo

Atmo New Member

Tole je še aktualno, lahko tud po delih, a v tem primeru so cene malce drugačne.

6. Atmo

Atmo New Member

150€ za komplet

7. Atmo

Atmo New Member

Š e vedno aktualno!

8. Atmo

Atmo New Member

140€ brez distortiona

9. Atmo

Atmo New Member

130€ za komplet brez distortion pedala.

Lahko tudi 110€ samo za kitaro.

Interesirajo me tudi menjave za akustično kitaro podobnega cenovnega razreda.

lp

10. Atmo

Atmo New Member

100€ za komplet (kitara+ojačevalec)

Če mi kdo v menjavo ponudi akustično kitaro, sem zainteresiran.

Lahko tudi klasično (alhambra, almansa) z mojim doplačilom.

lp

11. Atmo

Atmo New Member

Prodano, zaklep prosim.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page