Prodam omenjeno kitaro LTD Ex-260. Imam jo Ĺže 3 leta in nikoli nisem imel problemov z njo. Ima manjĹĄo poĹĄkodbo laka, ker je bila enkrat udarjena. Construction: Set Neck Scale: 24.75â Body: Agathis Neck/Fretboard: 3-pc. maple/rosewood Inlays: Dots w/name at 12th Fret Pickups: EMG-HZ H-4 humbuckers Electronics: Volume, tone, 3-way toggle Hardware: Black Bridge: Tune-o-matic w/stop tailpiece Binding: None Frets: 22 XJ Colors: Titanium Metallic Menjave niso moĹžne! E-mail: miha.markun@gmail.com Tel.: 040 599 507 Kličite po 16. uri Zadnja cena: 450⏠Zraven dodam ĹĄe torbo GEWA Explorer Black
Ni kakor vidis je moja EX-260 in titanium metallic barve Lahko pa se prilepim sliko od vrata na katerem je serijska ĹĄtevilka.
Bump. a bo kdo kupil? če kdo ki ga poznate kupuje kitaro, mu prosim priporočite, ker kitara je odlična. potrebujem denar!!
Kitara je nazaj v prodaji, ker pa se mi mudi z denarjem in dokler imam neko ponudbo dajem ceno na samo 250€!!!!! Zraven priložim še kufer za kitaro ki je sicer kovček za bas, ampak sm ga predelu za to obliko. Kitara je odlična nikoli nisem imel problemov z njo, tako, da se splača kupit sploh pa za tako poceni!!