Vse skupaj se je začelo leta 2005, ko sta Marko in Žiga kot sošolca v osnovni šoli dobila idejo, da bi ustanovila band. Septembra, leta 2005 se jima je pridružil bobnar Timotej Časar. Po prvih vajah so začeli ustvarjati svojo glasbo. Nato so začeli trdo delati za prvi koncert. Do prvega koncerta v OŠ Gornja Radgona (2. 12. 2005) so naredili prve 3 lastne komade. 26. 6. 2006 so dobili prvo priložnost predstaviti se širši publiki. Oder so si takrat delili skupaj z Nude, In-sane in Muškat Hamburg. Z odličnim odzivom publike so dobili potreben zagon za naprej. Leta 2006 so izdali prvi demo z naslovom A gift or a problem... Trenutno pripravljajo material za nov EP. Več informacij: http://ptomaine-delivery.servebeer.com
Prva pesem na myspacu, je instrumentalno zelo v redu... Le vokal je zelo slab za tak stil glasbe.... Pevec mora v pesem dati več "življenja", in biti prepričan v svoj vokal, ker sedaj deluje zelo dolgočasno... Druga pesem mi je po eni strani, boljša od prve... Drugače pa je po instrumentalni strani, prva pesem bolj živa in ima več "živlenja" in dinamike... In je tudi nasplošno bolj zanimivo. Drugače ste pa zelo vredu, in ko bo pevec popravil vokal da bo bolj živahen in manj zadržan, vaše pesmi morda celo začnem vrteti po mojem iPod-u... P.S: Ko imate na myspacu video posnetek pesmi "Screams from the other sides", mi je vokal dosti bolj všeč, saj je bolj živahen in ni tako globok kot tisti na avdio posnetku.
stil petja pa hoče bit ql (kao Lou Reed ali mogoče celo Nick Cave) pa nekak čist ne rata, čeprav se mi zdi da je vseeno na pravi poti... BTW tiste zapise med biografijami lahko zdej menda pobrišemo?