Se še iščeš

Discussion in 'Bend te išče / ti iščeš bend' started by aljalaja, Nov 25, 2010.

1. aljalaja

aljalaja New Member

Pozdrav,

sveĹža uporabnica tukaj, predvsem pa ljubitelica glasbe. Malo brskam po tem forumu in sem kar Ĺžalostna.

Vem, da vsak ni za nastope, da se ljudje radi učimo tudi za zabavo, zase, za "duĹĄo"...
    No Ĺželim nekako prispevat, zato predlagam da se naredi ĹĄe ena rubrika #druĹženje#. Marsikdo bi se z veseljem učil, posluĹĄal, igral z drugimi navduĹĄenci ampak včasih SMO začetniki nerodni in neveĹĄč.

Torej če je kdo za spontano druĹženje... :) big up yourself :)

i sing my song of life, just like you sing yours

2. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Nove rubrike zato ravno nebi odpirali, saj je tale kar pravĹĄnja. Saj si Ĺže vse napisala. Ĺ e vedno pa rabiĹĄ/rabite recimo plac in voljo... Veliko sreče....

BTW
    če res nikogar ne najdeĹĄ se pa nam pridruĹži na vsakoletnem pikniku. (Ĺ˝al samo enkrat na leto)
    Piknik 2009
    Piknik 2010

3. aljalaja

aljalaja New Member

Ĺ˝alosti me le to, da ponavadi ostanejo le besede natipkane na neviden papir poslane v vesolje in ne do človeka :D :D :D if you catch my drift :p No druĹženja kot piknik so super, ĹĄe bolje bi bilo če bi bila le ta periodična in morda regionalna :) jaz pa se tako najbolje počutim sama s svojo kitaro :D kar pa ne pomeni da se ne rada učim :)

lep pozdrav z mrzle koroĹĄke :D

4. Atmo

Atmo New Member

Da ĹĄe pametnjakovič povem svoje:

Tale tvoja ideja je fenomenalna, saj se sam spraĹĄujem nekaj podobnega Ĺže kar precej časa. Klepetalnica na forumu je sicer odprta, a dosti neaktivna. Je pa dejstvo, da bi se lahko glasbeniki veĹž druĹžili, če bi za to imeli čas prostor in voljo, kot je Ĺže Nomad povedal.
    Kot po naključju se je zgodilo, da imam moĹžnost ponudit prostor, sebe in svojo malenkost (kitaro)... Torej, aljalaja če imaĹĄ voljo ti predlagam, da na poti pobereĹĄ ĹĄe kakĹĄnega enakomislečega in če bo dovolj velik interes se lahko zmenimo, se dobimo in dejansko uresničimo tole tvojo idejo. Mimogrede, sem iz Velenja, imam pa na voljo dvorano z odrom (malo manjĹĄa, a domača in udobna).

čŒe ti je v interesu me kontaktiraj tukaj ali na zs.

lp, Atmo

5. kitaromat

kitaromat New Member

Zanimiva ideja, to bi tudi mene zanimalo - toda moralo bi biti med kakimi počitnicami in v okolici Ljubljane. Tako da, če bo kaj z veseljem pridem

6. Hammond

Hammond New Member

Razni open mici so v teji smeri ... prideĹĄ, posluĹĄaĹĄ, kaj zaigraĹĄ ... ne vem pa koliko je kaj tega tukaj. Nekdo pač mora organizirat, stvar mora zaĹživet.

7. Atmo

Atmo New Member

Torej, aljalaja je začela tole zanimivo temo, svoje mnenje pa ste povedali večinoma vsi, ki se Ĺže ukvarjate z jami ali svojimi bendi. Je kdo iz ĹĄaleĹĄkega ali koroĹĄkega konca, ki bi ga malce drugačen način "jamanja" interesiral?

8. jamskiclovek

jamskiclovek Junior Member

Super ideja! čŒeprav imam bend pa mi je z njimi ful fajn ĹĄpilat, bi ĹĄe vseeno tudi kdaj bil za kakĹĄen "jam" z drugimi da malo razĹĄirim glasbeno znanje in podobno. ;)

9. Kolenik

Kolenik New Member

Se strinjam, odlična ideja. Sem iz okolice Ljubljane (Ĺ marca pri Kamniku), če je kdo kdaj za, naĹĄa garaĹža je vedno odličen plac za jame =).

10. aljalaja

aljalaja New Member

Pozdrav,

ponovno VAS pozivam da razmislite o druĹženjih :) v veselje mi je povedat, da se je nekdo potrudil in navezal stik tako da sva Ĺže dva resna ampak ĹĄe vedno velja "več glav več ve"
    če te resno interesira se Ĺže najde čas in prostor ampak na tebi je da se odločiĹĄ in oglasiĹĄ :) pozivam vse navduĹĄence in voljne učenja, da razmislite ali bi si Ĺželeli povezati ĹĄe s kakĹĄnim rojakom ;)

povezala sem se z Atmom, ki je iz okolice Velenja, jaz pa sem iz Slovenj Gradca. Prevoz ni ovira, prostorsko in časovno se uskladimo in dogovorimo sproti... al pa ma kdo kakĹĄno boljĹĄo idejo? :)

stay up!

11. opaĹžam da je tu zelo malo aktivnih članov.

sem čisti začetnik tako da potrebujem ĹĄe nekaj časa zase da se naučim osnov in vsega, mi je pa ideja vĹĄeč....ker vsak te lahko nauči kaj novega ;)

LP

12. aljalaja

aljalaja New Member

Ĺžalost, Ĺžalost, Ĺžalost...

13. kitaromat

kitaromat New Member

kmalu bo piknik, glede na datume prejĹĄnjih :D:p, lahko bi se pa kake Jam Sassione (al kak se napiĹĄe) naredilo, pač tam kjer bi bilo veliko zanimanja in da ljudje lahko pridejo.

14. Atmo

Atmo New Member

Tale stvar nekak ni bila miĹĄljena kot jam session... Gre predvsem za ljudi, ki nimajo s kom igrat, pa bi radi. In za kitariste, ki niso nevemkako podkovani, pa bi radi razĹĄirili svoje znanje. Dejansko je tole bolj v smislu izobraĹževalnega pomena, seveda z nekim rezultatom na koncu (beri: koncertom). Zaenkrat sva interesenta samo Aljalaja in js, tako da bi bilo dobro če dobimo ĹĄe par ljudi na kup, ker dokler nas ni vsaj 5 se nam ne splača dvorane najemat.

Torej vsi iz ĹĄaleĹĄkega in koroĹĄkega konca vljudno vabljeni da se pridruĹžite! Natipkate se lahko tukaj ali na privat.

lp, Atmo

15. lisjak1

lisjak1 Junior Member

Pozdravljeni!
    Tudi sam Ĺže od poletja iĹĄčem ĹĄe koga s koroĹĄke za kak akustičen jam! Torej smo Ĺže trije za stvar. Ne vem pa ali ste mislili igranje akustike al kaj trĹĄega električnega?
    Se bom potrudil in redno pregledoval forum in ZS!

LP!

16. kitaromat

kitaromat New Member

Torej bi bilo nekako tako:
    - najprej se spoznamo in spoznamo kvalitete drug drugega
    - nato vadimo pesmi skupaj
    - ko je vse naučeno do pike natančno se priredi koncert ali nekaj podobnega?

17. Atmo

Atmo New Member

PribliĹžno tako kot si rekel... Vsaj tako jaz mislim. Kaj ima v mislih idejna vodja projekta pa ne vem :D
    Dejstvo je, da jaz na to stvar gledam bolj kot na prijetno druĹženje, seveda redno vsak teden, ampak brez neke prisile kaj točno moramo, saj nam nič ni treba če nočemo.

Dogovorili bi se kaj bi igrali (vsak komad posebaj), bi ga poskusili prirediti za več kitar, pa ĹĄe mogoče kakĹĄen inĹĄtrument zravn, saj imamo vsi prijatelje ki kaj igrajo, nato pa bi ga doma zvadili in skupaj zaigrali ko se dobimo.
    PribliĹžno tako, kot se igrav bendu ali orkestru ali pleh bandi :D

S tem dobi vsak posameznik, ki sodeluje nek smisel da vadi doma, da se izpopolnjuje in konec koncev, da ima kaj pokazati na pikniku, da ne bo spet samo Zingy naĹžigal cel dan :p (brez zamere Zingy ;) )

Na koncu pa seveda koncert oziroma lahko Ĺže na pikniku kakĹĄna točka. Mislim, da bi bila akustična sekcija naduĹĄena, če bi sliĹĄala pet kitar kako ubrano igrajo kak modern rock komad v orkestralni izvedbi...

Alja, boĹĄ ĹĄe ti kaj dodala?

18. 6ackpite

6ackpite Member

To se mi zdi super ideja :). Sem iz ljubljanskega konca, gremo igrat, Ĺže kaj.

19. aljalaja

aljalaja New Member

Fantje! Odlični predlogi, Atmo je lepo razloĹžil kako bi lahko to zgledalo. Stvar je čisto preprosta in puĹĄčamo doprte glave. Torej smo Ĺže trije? ĹĄtirje? lepo! Akcije ;)

20. aljalaja

aljalaja New Member

odprte :D:D:D glave (mogoč preveč :D )

Share This Page